Ziare.com

Facaleata, Libertatu si Constantin raman in arest

Vineri, 22 Mai 2009, ora 22:39

   

Facaleata, Libertatu si Constantin raman in arest
Curtea de Apel Pitesti a respins, vineri, recursurile depuse de avocatii fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, si ai directorul hipermarketului PIC, Liviu Facaleata, impotriva respingerii cererilor de eliberare sub control judiciar.

De asemenea, Curtea de Apel a admis recursul procurorilor DNA la masura eliberarii sub control judiciar dispusa de Tribunal in cazul fostului sef al OPC Arges, Cristian Libertatu.

Deliberarile magistratilor au durat aproape patru ore si sentinta i-a luat prin surprindere pe cei trei inculpati, care se asteptau sa aiba castig de cauza.

Tribunalul Arges a respins, luni, 18 mai, cererile de eliberare sub control judiciar depuse de fostul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor Gheorghe Constantin si de directorul hipermarketului PIC, Liviu Facaleata, astfel ca acestia au ramas in arest. Avocatii celor doi au depus recurs la decizia de luni a Tribunalului Arges.

Cererea de eliberare sub control judiciar a fostului director OPC Arges Cristian Libertatu a fost admisa de Tribunalul Arges miercuri, 20 mai, insa decizia a fost atacata cu recurs de catre procurorii DNA.

Fostul sef al OPC Arges a fost arestat in data de 14 aprilie, alaturi de finantatorul FC Arges Cornel Penescu, fostul presedinte CCA, Gheorghe Constantin, si de directorul hipermarketului PIC, Liviu Facaleata.

Sursa: rNews

Articol citit de 444 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Facaleata,Libertatu...

Ce d.r.e.a.q de nume sint astea?Vorba lui bum,pe ei,ca prea au nume nasparlii.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor