Fata ucisa intr-un parc din Iasi: Adolescentul criminal, arestat preventiv

Luni, 02 Martie 2015, ora 17:53
2815 citiri
Fata ucisa intr-un parc din Iasi: Adolescentul criminal, arestat preventiv
Foto: Hepta.ro

Adolescentul care ar fi ucis-o pe prietena sa in varsta de 16 ani, sambata, in Parcul Copou din Iasi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie luata de Tribunalul Iasi.

Magistratii au admis astfel propunerea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi de a-l aresta preventiv pe Eduard Adrian P., din 2 martie pana pe 31 martie, noteaza Mediafax.

Adolescentul a fost reprezentat in instanta de un aparator din oficiu, care va fi platit din fondurile speciale ale Ministerului Justitiei.

Decizia judecatorului de la Tribunalul Iasi nu este insa definitiva, ci poate fi atacata in 48 de ore de la pronuntare.

Tanarul a fost retinut duminica seara, dupa ce a fost audiat de catre procurori si a recunoscut ca a strangulat-o pe prietena sa.

Crima macabra intr-un parc din Iasi - suspectul, un minor

Anchetatorii au stabilit atunci ca nu este nevoie de o expertiza psihiatrica si au cerut arestarea sa preventiva.

Adolescenta ucisa sambata in parc era eleva in clasa a IX-a la Liceul Dimitrie Cantemir si era olimpica la limba romana. In schimb, prietenul ei, in varsta tot de 16 ani, este elev la Colegiul Tehnic Mihail Sturza, iar in primul semestru a avut doua corigente si nota scazuta la purtare din cauza absentelor.

Fata ucisa intr-un parc din Iasi era olimpica, iar prietenul ei criminal - corigent

Fata a fost gasita moarta in parc, sambata dupa-amiaza, de niste trecatori care au anuntat politia.

Procurorii care ancheteaza acest caz au stabilit ca ea a fost sugrumata de iubitul ei cu un colier de plastic autoblocant, iar crima ar fi fost cu premeditare.

Investigatorii sustin ca tanarul o suspecta pe fata ca il insela si a chemat-o la o intalnire in parc. Baiatul i-ar fi spus fetei ca are un cadou pentru ea si ca trebuie sa se intoarca, moment in care a strangulat-o cu colierul de plastic, imposibil de dat jos fara a fi taiat.

Adolescenta urmeaza sa fie inmormantata marti, in comuna ieseana Miroslava, unde locuiesc bunicii fetei si unde l-ar fi cunoscut pe Eduard.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#baiat Iasi arestat, #ucis fata Iasi arestat , #arestare
Comentarii