Florin Popescu, salvat inca o data de la arestare: Am cerut sprijin divin si vad ca m-a ajutat (Video)

Marti, 27 Mai 2014, ora 13:43
4231 citiri
Florin Popescu, salvat inca o data de la arestare: Am cerut sprijin divin si vad ca m-a ajutat (Video)

Deputatul Florin Popescu, acuzat de oferirea de mita electorala la alegerile din 2012, scapa de arestare, dupa ce colegii sai din Camera Deputatilor au respins, marti, cererea privind incuviintarea arestarii preventive.

Au fost exprimate 224 de voturi "impotriva" si 78 "pentru", potrivit Realitatea Tv.

"Vreau sa le multumesc colegilor mei ca au avut incredere ca nu reprezint un pericol public. Vreau sa repet ceea ce zic de o luna incoace, ca nu reprezint un pericol public si ca raman la dispozitia justitiei", a declarat Florin Popescu, dupa vot.

Intrebat de jurnalisti de ce s-a inchinat in momentul aflarii rezultatului votului asupra cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive, Florin Popescu a spus ca spera sa fie ajutat si de divinitate.

Procurorii cer ridicarea imunitatii deputatului PMP acuzat de mita electorala

"La noi in familie e o traditie veche crestineasca. Am cerut si sprijin divin si vad ca m-a ajutat", a spus fostul deputat PDL si PMP.

Camera Deputatilor este la a treia incercare de vot in privinta cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul deputatului Florin Popescu, dupa doua ocazii in care nu au fost prezenti suficienti deputati pentru a aduna cvorumul de sedinta.

Victor Ponta: Daca era important, se cerea vot pentru Florin Popescu acum 2 ani. Puii tot mancati raman

Deputatul Florin Popescu este acuzat de DNA ca a oferit mita electorala constand in 70 de tone de pui grill, pe care i-a cerut de la o firma din judetul Dambovita in 2012, atunci cand era presedintele Consiliului Judetean din partea PDL.

"In anul 2012, inculpatul Popescu Florin Aurelian, folosind influenta si autoritatea decurgand din functia de presedinte al organizatiei judetene Dambovita al unui partid politic, i-a cerut administratorului unor societati comerciale (denuntator in cauza) cantitatea de 60 sau 70 tone pui (grill), cu o valoare de peste 400.000 lei, pentru a o distribui cetatenilor in scop electoral, in contextul campaniei electorale din luna iunie 2012", se arata in referatul procurorilor DNA.

Florin Popescu a fost, incepand cu 2012, deputat PDL, ulterior alegand sa o urmeze pe Elena Udrea in Partidul Miscarea Populara. In momentul in care DNA-ul a inceput urmarirea penala impotriva sa, Popescu a ales sa demisioneze din PMP.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#Florin Popescu imunitate pui coruptie, #Florin Popescu arest mita pui, #Florin Popescu vot imunitate DNA , #arestare
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Borfasii se protejeaza intre ei.
Poza Strainul
Strainul
rank 3
năpârcile au salvat o alta năpârcă