Patru arestari dupa conflictul dintre clanuri de la Constanta

Joi, 22 Iulie 2010, ora 20:33
1424 citiri
Patru arestari dupa conflictul dintre clanuri de la Constanta

Patru persoane care au fost implicate in conflictul care a avut loc in urma cu patru zile la Constanta au fost prinse de politisti in Bucuresti, iar instanta a emis joi mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile pe numele lor.

Politistii au depistat si retinut in Bucuresti, miercuri dupa-amiaza, patru persoane suspectate ca au participat la altercatia care a avut loc in Constanta in seara de zilei 18 iulie.

Astfel, politistii i-au depistat in trafic pe Bancuta Cocos, de 54 de ani, pe Bancuta Tani -Vidis, de 34 de ani, pe Bancuta Vasile, de 23 de ani, toti din Constanta si pe Mararas Gheorghe, 40 de ani, din Tulcea. Imediat dupa comiterea faptei, suspectii au parasit Constanta.

Persoanele depistate au fost duse la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta si apoi la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta, fiind cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de omor, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Cu ocazia perchezitiei efectuate miercuri acasa la Bancuta Cocos, in spatele locuintei sale, pe un teren care nu-i apartine, au fost gasite si ridicate mai multe obiecte (sase furci de fier cu doua coarne, o sapa, o barda cu doua taisuri, precum si o sabie de 50 cm din material plastic) asemanatoare celor folosite de agresori in seara de 18 iulie.

Cei patru suspecti au fost retinuti pe baza de ordonanta, fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Constanta. Joi, cei patru au fost prezentati Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva, pe numele lor instanta emitand mandate de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.

In seara de 18 iulie, in jurul orei 20.10, Chiujdia Dumitru, de 36 de ani si S. Danut, de 26 de ani, ambii din Constanta au fost agresati, in timp ce se aflau pe strada Tulcei impreuna cu alti cinci prieteni, de mai multe persoane care au coborat din doua autovehicule, avand asupra lor mai multe corpuri contondente.

Chiujdia Dumitru a suferit leziuni care i-au pus viata in pericol, potrivit medicilor legisti, iar pentru vindecarea ranilor victima necesita 100 de zile de ingrijiri medicale.

Procurorul Zefir Sadac a precizat joi, intr-o conferinta de presa, ca motivul incaierarii l-a constituit faptul ca gruparea lui Bancuta nu i-a inapoiat lui Chiujdia suma de 40.000 de euro imprumutata in urma cu doi ani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bataie clanuri Constanta arestari, #arestati conflicti clanuri Constanta , #arestare