Soferul din Arges care s-a baricadat in masina, arestat

Vineri, 04 Noiembrie 2011, ora 19:18
1852 citiri
Soferul din Arges care s-a baricadat in masina, arestat
Foto: Antena 3

Soferul din Arges care s-a baricadat in masina si a refuzat sa coboare la un control organizat de politia rutiera, fiind dus la cercetari cu tot cu vehicul, pe o platforma, a fost arestat, vineri, pentru 29 de zile, dupa ce anchetatorii au descoperit ca era baut si ca avea permisul auto suspendat.

Magistratii Judecatoriei Topoloveni au decis sa dispuna arestarea tanarului de 23 de ani pentru ca pe numele lui mai exista un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si avea permisul retinut, iar acum conducea din nou sub influenta bauturilor alcoolice. Rezultatul alcoolemiei a aratat ca tanarul avea o imbibatie alcoolica de 1,2 la prima proba si de 1,5 la proba a doua.

Soferul, in varsta de 23 de ani, din localitatea Leordeni, a primit mandat de arestare pentru conducere cu permisul retinut si pentru comiterea infractiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice avand in sange o imbibatie alcoolica ce depaseste limita legala.

Politistii din Topoloveni, judetul Arges, au fost nevoiti joi sa dezumfle rotile unui autoturism si sa actioneze cu spray lacrimogen impotriva ocupantilor unei masini, intrucat acestia au refuzat sa coboare din vehicul la un control. In cele din urma, autoturismul a fost ridicat pe o platforma si dus cu tot cu pasageri in curtea politiei.

Incidentul s-a petrecut, joi dimineata, in orasul Topoloveni, din judetul Arges, dupa ce la filtru rutier a fost oprit la control un autoturism marca Audi. Soferul a tras pe dreapta, dar s-a baricadat in autovehicul si chiar a facut schimb de locuri cu unul dintre ceilalti doi ocupanti ai masinii.

Politistii au precizat ca l-au recunoscut pe tanarul de 23 de ani, din localitatea Leordeni, pentru ca nu cu mult timp in urma i-au suspendat permisul pentru conducere sub influenta alcoolului.

Timp de o ora si jumatate, politistii au incercat diverse metode pentru a-i determina pe cei trei tineri, de 18, 23 si respectiv 29 de ani, toti din Leordeni, sa coboare, insa acestia au refuzat categoric. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, comisarul Danut Dinu, politistii au urmat procedura speciala care se aplica in astfel de cazuri si au dezumflat trei dintre cele patru roti ale masinii.

Ulterior au actionat cu spray lacrimogen, insa tot nu i-au convins pe cei trei tineri sa coboare. In cele din urma, autoturismul a fost ridicat pe o platforma cu tot cu cei trei barbati si dus in curtea politiei orasului Topoloveni, unde cei trei au fost nevoiti sa coboare.

Soferul a refuzat sa sufle in etilotest, fiind insotit la spital pentru recoltare de probe biologice in vederea determinarii alcoolemiei. Cercetarile au aratat ca ceilalti doi tineri nu au permis de conducere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
#baricadati masina Arges, #Arges ridicat masina platforma, #tineri baricadati masina Arges , #arestare