Locotenentul din Piata Universitatii isi cauta de munca

Joi, 27 Septembrie 2012, ora 20:17
3378 citiri
Locotenentul din Piata Universitatii isi cauta de munca
Foto: Adevarul

Alexandru Gheorghe, locotenentul care a participat la protestele din Piata Universitatii din ianuarie, si-a pus CV-ul pe mai multe site-uri de recrutare, in speranta ca isi va gasi un loc de munca dupa ce a fost dat afara din armata.

Fostul cadru militar noteaza in CV ca isi doreste un job part time, full time sau project based, departamentele mentionate in CV fiind Servicii Secrete/Servicii Paza Protectie, Militar, Traduceri, Finante/Contabilitate, Banci, Sport/Fitness/Aerobic/Wellness, arata Adevarul.

In ceea ce priveste aptitudinile, Alexandru Gheorghe sustine ca stie limba engleza la nivel avansat si franceza la nivel de incepator, ca are cunostinte de calculator iar despre el spune ca este "o persoana comunicativa si deschisa, capabila de a sustine un program de efort prelungit, rezistent la stres si ma adaptez usor oricarui mediu de lucru. Familiarizat cu munca in echipa si perfectionist pana in cele mai mici detalii, ma consider un bun organizator dar si un bun coleg si imi indeplinesc toate sarcinile cu rigurozitate si seriozitate. De asemenea, am foarte bune aptitudini sportive, datorate pregatirii mele militare".

Alexandru Gheorghe a declarat ca isi doreste sa castige procesul intentat Armatei Romane, pentru reintegrarea sa in randul militarilor, sustinand trebuie sa redevina ofiter.

Acesta a fost data afara din armata pentru faptul ca in data de 23 ianuarie a participat la mitingul organizat in Piata Universitatii, desi acest lucru era interzis.

Locotenentul s-a mai facut vinovat de purtarea uniformei militare pe timpul participarii la miting si de faptul ca nu si-a instiintat comandantul despre plecarea si in alte localitati pe timpul parasirii garnizoanei.

El a refuzat sa ia la cunostinta, prin semnatura, de continutul hotararii, iar acest lucru a fost consemnat intr-un proces-verbal.

500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
500.000 de euro șpagă pentru postul de arhitect șef al Iașiului. Detalii din rechizitoriul primarului Mihai Chirica
Apar informații din dosarul în care primarul Mihai Chirica este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași. Un funcționar, martor în dosar, a...
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, și-a depus candidatura la șefia unui consiliu județean din Moldova
Filiala Vaslui a PNL și-au adus tot efectivul la Biroul Electoral Județean (BEJ) Vaslui, pentru depunerea oficială a candidaturii lui Nelu Tătaru la conducerea Consiliului Județean Vaslui....
#Locotenent protest Piata Universitatii, #locotenent Gheorghe Alexandru protest, #Gheorghe Alexandru armata protest , #armata