Cazul Ciorogarla: Au fost gasite alte 15 arme

Joi, 10 Februarie 2011, ora 09:53
5815 citiri
Cazul Ciorogarla: Au fost gasite alte 15 arme

Alte 15 arme si mai multe incarcatoare din cele furate in ianuarie 2009 de la UM Ciorogarla din judetul Ilfov au fost gasite, joi dimineata, de politistii de la Crima organizata, in localitatea prahoveana Sacele.

Astfel, au fost descoperite cinci mitraliere AKM si zece pistoale TT, dar si mai multe incarcatoare, se arata intr-un comunicat al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, remis Ziare.com.

Armele au fost gasite in casa bunicilor unuia dintre cei trimisi in judecata de DIICOT pentru furtul armelor, din localitatea prahoveana Sacele, au precizat sursele citate. 36 dintre cele 62 de arme fusesera recuperate, pana in prezent, de oamenii legii.

Cazul Ciorogarla, la final: 11 militari condamnati

Procurorii DIICOT au dispus, in iunie 2010, trimiterea in judecata a 17 membri ai clanului Preda, pentru furtul celor 62 de arme de la Ciorogarla, dar si pentru traficarea a 124 de kg de heroina.

In urma cercetarilor s-a stabilit ca Eugen Preda, Marius Costea, Doru Tabarca, Marian Scarlat, Sandu George Chirita si Nicolae Alexandru Iordan sunt autorii furtului celor 62 arme de foc (o mitraliera de companie, pistoale mitraliera, pistoale model TT, pistoale model Cugir, pistoale model Carpati) si ale materialelor militare de la Unitatea Militara din Ciorogarla, sustrase in luna ianuarie 2009.

Armele furate la Ciorogarla ar fi fost mai intai ingropate

Procesul este pe rolul Tribunalului Bucuresti, urmatorul termen fiind fixat pentru inceputul lunii martie.

Pe de alta parte, pe 20 ianuarie, Tribunalul Militar Bucuresti a decis condamnarea celor 11 militari de la Ciorogarla trimisi in judecata pentru furtul armelor, cea mai mare pedeapsa fiind de 15 ani de inchisoare cu executare, iar cea mai mica de sase luni de inchisoare cu suspendare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#furt arme Ciorogarla, #arme Ciorogarla gasite , #arme
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
daca nici pe prietenii lui Vanghele nu-i faceti scapati, se supara rau Vanghele!!!