Bucuresti: Un detinut in permisie a fost injunghiat in tramvai dupa ce a impiedicat un furt

Joi, 31 Ianuarie 2019, ora 10:07
7982 citiri
Bucuresti: Un detinut in permisie a fost injunghiat in tramvai dupa ce a impiedicat un furt
Foto: Facebook/Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Un detinut de la Penitenciarul Rahova aflat in permisie pentru 24 de ore a ajuns la spital dupa ce, aflat in tramvaiul 32, a vazut ca un barbat voia sa fure din poseta unei doamne si astfel a atras atentia.. Hotul a devenit agresiv si l-a taiat pe detinut cu un cutit.

"In data de 30.01.2019, incepand cu orele 10:00, un detinut care executa in regim inchis o pedeapsa cu inchisoarea in Penitenciarului Bucuresti Rahova a beneficiat de o recompensa cu permisiunea de iesire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, in intervalul 30.01.2019 ora 10:00 - 31.01.2019 ora 10:00.

In jurul orelor 10:40, in timp ce se deplasa catre domiciliul declarat, in mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoana de sex masculin care incerca sa sustraga un telefon mobil din geanta unei doamne aflata in imediata apropiere", se arata intr-un comunicat transmis de reprezentantii Penitenciarului Rahova.

Detinutul i-a atras atentia femeii care urma sa fie pagubita, dar si hotului, drept pentru care acesta a devenit agresiv si l-a taiat cu un cutit, provocandu-i o taietura la cap si la urechea stanga.

"Calatorii au apelat serviciul unic de urgenta, iar la fata locului s-a prezentat un echipaj de politie al Sectiei 18. Detinutul mai sus mentionat a fost preluat de catre escorta penitenciarului urmand a fi prezentat pentru investigatii medicale de specialitate si IML.

Cazul a fost preluat de catre Sectia 18 Politie urmand a se efectua cercetari specifice. Administratia penitenciarului urmareste evolutia starii de sanatate, persoana condamnata fiind internata intr-un spital din reteaua Ministerului Sanatatii", mai arata reprezentantii Penitenciarului Rahova.

Agresorul a fost retinut pentru lovire sau alte violente si portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase, el urmand a fi prezentat magistratilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#detinut injunghiat tramvai 32, #detinut permisie injunghiat , #atac