Un barbat a intrat cu masina intr-un mall din Braila si a ranit 10 persoane. Soferul este recidivist (Video) UPDATE

Duminica, 11 Noiembrie 2018, ora 21:33
34873 citiri
Un barbat a intrat cu masina intr-un mall din Braila si a ranit 10 persoane. Soferul este recidivist (Video) UPDATE
Foto: captura video Facebook/Lucian Caprariu

Soferul care a ranit duminica zece persoane, sapte in parcarea mall Braila, doi pietoni aflati pe centura orasului si a injunghiat un barbat dupa care i-a furat masina, a fost retinut pentru 24 de ore si urmeaza ca luni sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, potrivit purtatorului de cuvant al IPJ, Laura Dan. Acesta nu este la prima abatere de la lege.

UPDATE 2

Tanarul care a intrat cu masina, in plin, intr-un grup de persoane aflate in parcarea unui mall din Braila este recidivist. In urma cu doi ani, impreuna cu tatal sau, el a batut o persoana cu o ranga, potrivit Mediafax.

Conform deciziei instantei, tanarul a fost gasit vinovat de loviri si alte violente.

In momentul pronuntarii deciziei, tanarul nu implinise 18 ani si a fost supravegheat timp de 6 luni chiar de mama sa. Asta desi anchetatorii stabilisera ca victima fusese batuta cu o ranga de cei doi agresori. Pedeapsa cu supravegherea s-a incheiat recent, in conditiile in care hotararea instantei a fost pronuntata la finalul anului trecut.

Prima decizie a apartinut Judecatoriei Braila din 19.07.2017.

"In baza art. 91 C. pen. dispune suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere. Aplica inculpatului Parfenie Marius Valentin masura educativa a supravegherii pe o perioada de 6 luni", este solutia anuntata pe portalul instantei.

Ulterior, apelurile inculpatilor au fost respinse de Curtea de Apel Galati, solutia devenind defintiva pe 24.11.2017.

UPDATE Barbatul injunghiat, in varsta de 44 de ani, din comuna Cazasu, se afla in stare grava, el fiind transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, unde a fost bagat direct in sala de operatie, transmite Agerpres.

Celelalte noua persoane ranite, sapte in parcarea mall-ului si doua pe centura orasului, se afla in stare stabila, ele fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila.

Inainte de asta, agresorul injunghiase un alt barbat, de la care a furat autoturismul.

Individul este un tanar de vreo 20 de ani si se afla sub influenta alcoolului. El a fost retinut.

Potrivit reprezentantilor Politiei Braila, tanarul a avut un conflict, in comuna Cazasu, cu un barbat, in legatura cu un autoturism.

Surse din randul anchetatorilor citate de Mediafax spun ca tanarul luase cu ceva timp in urma masina sa o incerce, iar duminica cei doi urmau sa se inteleaga. In urma conflictului verbal, tanarul l-a injunghiat pe barbat, dupa care a luat masina, iar pe centura orasului Braila a intrat in doi pietoni.

A condus pe mai multe strazi din oras, iar apoi a ajuns la Braila Mall.

In parcare a intrat intr-un grup de persoane, apoi s-a infipt in usile centrului comercial.

Potrivit reprezentantilor ISU Braila, la mall au fost ranite sapte persoane, intre care si doi copii, in varsta de 11 si 13 ani. Acestora li se adauga cele doua persoane ranite pe centura de ocolire, precum si barbatul injunghiat.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Braila, Alina Neacsu, a declarat pentru Mediafax ca victimele sunt in stare stabila, dar au multiple traumatisme.

Tanarul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 0,37 mg/l.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#accident masina mall victime Braila , #atac