Explicatie halucinanta pentru atacul din Militari: Agresorul sustine ca el a fost victima

Duminica, 24 Noiembrie 2013, ora 18:32
6910 citiri
Explicatie halucinanta pentru atacul din Militari: Agresorul sustine ca el a fost victima
Foto: Realitatea TV

Avocatul barbatului care a impuscat, sambata, trei persoane in fata unui supermarket din Militari sustine ca agresorul a incercat de fapt sa-si apere surorile, care erau batute de cativa indivizi, in momentul in care a tras cu pistolul.

Avocatul a precizat, duminica seara, la Sectia 20 Politie, unde atacatorul s-a predat in urma cu putin timp, ca acesta a vazut cum cele doua surori ale sale erau batute in fata blocului in care locuieste si, avand asupra lui un pistol cu bile, a tras doua focuri de avertisment in plan vertical.

Reprezentantul legal al atacatorului a mai spus ca barbatii care le bateau pe surorile lui erau in stare de ebrietate, potrivit Realitatea TV.

"A tras doua focuri de avertisment in sus, apoi indivizii s-au napustit asupra lui. Atunci a tras in plan orizontal doua sau trei focuri in barbatii aflati in stare de ebrietate", a explicat avocatul.

Tanara impuscata in Militari si-a pierdut ochiul si ar fi putut sa moara

Jurnalistii l-au intrebat de ce a impuscat-o in cap pe tanara de 23 de ani, care si-a pierdut un ochi si ar fi putut sa moara daca proiectilul i-ar fi atins creierul, potrivit oftalmologului Monica Pop. Avocatul a raspuns ca barbatul nu a intentionat sa faca acest lucru.

"Nu a avut intentia asta. A spus ca a fost provocat si a facut un atac de panica, atunci cand a vazut ca surorile lui erau batute", a completat avocatul.

Din primele informarii, surorile barbatului se aflau in supermarket si s-au bagat in fata altor clienti care stateau la coada. Dupa ce li s-a atras atentia, ele l-au chemat pe fratele lor in ajutor, care a inceput sa traga in oamenii implicati in conflict.

Dupa ce i s-au prezentat aceste date, avocatul a mentionat ca nu cunoaste amanunte in privinta incidentului, dar a inteles ca femeilor li s-a reprosat ca nu au stat la coada si au fost numite "tiganci", sustinand ca "era normal sa ii avertizeze pe acesti indivizi".

Intrebat de ce a fugit de la locul faptei, avocatul agresorului a precizat ca acesta a intrat in panica si a cautat o persoana in care poate avea incredere.

"El m-a sunat cu 4-5 ore inainte de a da eu telefon la sectie, pentru ca am dorit ca procedura sa fie transparenta. Sa stiti ca in astfel de situatii, gandul unui om panicat se leaga de o persoana de incredere. El nu s-a sustras, explicatia este atacul de panica", a spus avocatul, adaugand ca, in timpul in care era cautat de politisti, agresorul s-a sfatuit cu niste prieteni.

Agresorul din Militari s-a predat - a venit la sectie cu bagajele facute

Atacatorul s-a predat, duminica dupa-amiaza, la Sectia 20 Politie din Capitala. El a venit cu taxiul, insotit de avocatul sau, avand cu el mai multe bagaje.

Rudele barbatului, cele doua surori si tatal, au fost retinute, fiind acuzate de ultraj contra bunelor moravuri si trimise la Tribunal cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Pe numele atacatorului a fost intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala.

Incidentul s-a petrecut sambata dupa-amiaza, in fata unui supermarket din zona Lujerului. Cele doua surori ale agresorului s-au bagat in fata altor clienti care stateau la coada, chemandu-si fratele in ajutor dupa ce li s-a atras atentia. El a impuscat o femeie si doi barbati cu un pistol cu bile, tatal sau sarindu-i in aparare.

Tanara impuscata in cap, in varsta de 23 de ani, a ajuns la spital si si-a pierdut un ochi. Una dintre celelalte doua victime care au fost transportate la spital a fost externata.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#avocat agresor Militari, #scuza agresor Militari, #agresor Militari predat, #impuscaturi Militari , #atac