Borna kilometrica in loc de autostrada in Moldova

Vineri, 24 Ianuarie 2020, ora 19:05
6686 citiri
Borna kilometrica in loc de autostrada in Moldova
Foto: Facebook/Stefan Mandachi

O borna kilometrica va ramane simbol al neputintei politicienilor care au condus Romania de a construi macar o autostrada care sa lege Moldova de restul tarii.

Cateva sute de persoane au participat, vineri, la protestul initiat de omul de afaceri sucevean Stefan Mandachi, unde a fost inaugurata si o borna kilometrica inalta de 4,2 metri, ca "simbol al neputintei clasei politice".

Stefan Mandachi, care a construit anul trecut singurul metru de autostrada din Moldova, le-a spus participantilor la protest ca s-a saturat de hore si de discursuri, in timp ce oamenii mor pe sosele, intrucat Romania nu dispune de infrastructura precum alte tari.

Protestul a avut loc in zona localitatii sucevene Cumparatura, unde anul trecut Stefan Mandachi a construit un metru de autostrada.

"M-am saturat de hore, m-am saturat de discursuri, m-am saturat de prezentari si de termene mincinoase. Fiind antreprenor, trebuie sa-mi fac un plan de afaceri dupa care sa-mi ghidez investitiile. De la Suceava la Bucuresti pe autostrada am face trei-patru ore, in timp ce pe drumurile actuale facem opt ore. Diferenta de cinci ore unde o contabilizam? Cei de la Bucuresti nu ne vad. De aceea am facut o borna de 4,2 metri ca sa ne vada mai bine. Aceasta borna este un simbol al neputintei clasei politice", a spus Stefan Mandachi.

Omul de afaceri sucevean afirma ca borna are si rolul unei cutii postale, el indemnandu-i pe cetateni sa scrie guvernului.

Mandachi a spus ca este surprins de numarul mare de participanti la actiunea de protest de vineri.

"Am facut o singura postare pe Facebook referitoare la protest si a venit atata lume. Sunt mai surprins ca pe 15 martie anul trecut, cand am inaugurat acel metru de autostrada", a mai declarat Stefan Mandachi.

Participantii la protest au scandat "Vrem autostrada" si "Ne-am saturat de voi".

Actiunea a durat cateva zeci de minute si s-a incheiat fara incidente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#autostrada Moldova protest Mandachi , #autostrada
Comentarii