Amenintare cu bomba intr-un avion, deasupra Marocului - s-a dovedit a fi falsa

Luni, 30 Martie 2015, ora 17:02
10182 citiri
Amenintare cu bomba intr-un avion, deasupra Marocului - s-a dovedit a fi falsa
Foto: Airlines Travel

Un avion al companiei aeriene Turkish Airlines a transmis, luni, un semnal de urgenta la bord, in timp ce zbura deasupra Marocului. Se pare ca cineva a facut o amenintare cu bomba, insa aeronava a aterizat ulterior in siguranta pe aeroportul din Casablanca, iar la verificari nu s-a gasit nimic la bordul sau.

Aeronava a decolat de la Istanbul, Turcia, si, conform rutei initiale, ar fi trebuit sa aterizeze in Brazilia, la Sao Paolo, potrivit paginii de Twitter a site-ului AirLive, care monitorizeaza traficul aerian international, insa avionul si-a schimbat directia de zbor.

Ziare.com v-a tinut la curent, in format LIVE, cu cele mai recente evenimente:

17.00 - Potrivit presei braziliene, autoritatile marocane nu au gasit nimic la bordul avionului de pe aeroportul din Casablanca, dupa amenintarea cu bomba.

16.20 - Se efectueaza verificari la bordul avionului.

16.04 - Pasagerii si membrii echipajului au fost evacuati, informeaza CNN Turcia, citat de Straits Times.

16.00 - Mai multe echipe de genisti vor verifica aeronava, pentru a vedea daca la bord exista dispozitive explozive, relateaza Hurriyet Daily News.

15.40 - Turnul de control de pe aeroportul Casablanca a pus in asteptare alte patru avioane care se pregateau sa aterizeze, pentru a-i permite aeronavei Turkish Airlines, un Boeing 777, sa faca acest lucru de urgenta, arata 20 Minutes.

15.33 - Aeronava Turkish Airlines a aterizat in siguranta pe aeroportul din Casablanca.

15.31 - Biroul de presa al Turkish Airlines a informat ca in toaleta avionului a fost gasit un biletel pe care era scris cuvantul "bomba".

15.29 - O amenintare cu bomba a fost facuta si duminica, tot la bordul unei aeronave a companiei Turkish Airlines.

15.28 - Avionul se apropie de orasul Casablanca.

15.25 - O persoana ar fi amenintat ca la bordul avionului se afla o bomba.

15.23 - Exista informatii potrivit carora echipajul si pasagerii avionului Turkish Airlines se confrunta cu o amenintare cu bomba.

15.20 - Aeronava zboara in momentul de fata la o altitudine destul de mica, respectiv de aproximativ 5.000 de metri.

15.19 - Avionul si-a schimbat directia de zbor catre Casablanca, cel mai mare oras al Marocului. In cateva minute, aeronava a ajuns destul de aproape de aceasta metropola, iar starea de urgenta este mentinuta.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#amenintare bomba Maroc, #Turkish Airlines amenintare bomba, #avion Maroc amenintare bomba, #avion probleme Maroc, #avion urgenta Maroc , #avion