Amenintare cu bomba intr-un avion, deasupra Marocului - s-a dovedit a fi falsa

Luni, 30 Martie 2015, ora 17:02
10210 citiri
Amenintare cu bomba intr-un avion, deasupra Marocului - s-a dovedit a fi falsa
Foto: Airlines Travel

Un avion al companiei aeriene Turkish Airlines a transmis, luni, un semnal de urgenta la bord, in timp ce zbura deasupra Marocului. Se pare ca cineva a facut o amenintare cu bomba, insa aeronava a aterizat ulterior in siguranta pe aeroportul din Casablanca, iar la verificari nu s-a gasit nimic la bordul sau.

Aeronava a decolat de la Istanbul, Turcia, si, conform rutei initiale, ar fi trebuit sa aterizeze in Brazilia, la Sao Paolo, potrivit paginii de Twitter a site-ului AirLive, care monitorizeaza traficul aerian international, insa avionul si-a schimbat directia de zbor.

Ziare.com v-a tinut la curent, in format LIVE, cu cele mai recente evenimente:

17.00 - Potrivit presei braziliene, autoritatile marocane nu au gasit nimic la bordul avionului de pe aeroportul din Casablanca, dupa amenintarea cu bomba.

16.20 - Se efectueaza verificari la bordul avionului.

16.04 - Pasagerii si membrii echipajului au fost evacuati, informeaza CNN Turcia, citat de Straits Times.

16.00 - Mai multe echipe de genisti vor verifica aeronava, pentru a vedea daca la bord exista dispozitive explozive, relateaza Hurriyet Daily News.

15.40 - Turnul de control de pe aeroportul Casablanca a pus in asteptare alte patru avioane care se pregateau sa aterizeze, pentru a-i permite aeronavei Turkish Airlines, un Boeing 777, sa faca acest lucru de urgenta, arata 20 Minutes.

15.33 - Aeronava Turkish Airlines a aterizat in siguranta pe aeroportul din Casablanca.

15.31 - Biroul de presa al Turkish Airlines a informat ca in toaleta avionului a fost gasit un biletel pe care era scris cuvantul "bomba".

15.29 - O amenintare cu bomba a fost facuta si duminica, tot la bordul unei aeronave a companiei Turkish Airlines.

15.28 - Avionul se apropie de orasul Casablanca.

15.25 - O persoana ar fi amenintat ca la bordul avionului se afla o bomba.

15.23 - Exista informatii potrivit carora echipajul si pasagerii avionului Turkish Airlines se confrunta cu o amenintare cu bomba.

15.20 - Aeronava zboara in momentul de fata la o altitudine destul de mica, respectiv de aproximativ 5.000 de metri.

15.19 - Avionul si-a schimbat directia de zbor catre Casablanca, cel mai mare oras al Marocului. In cateva minute, aeronava a ajuns destul de aproape de aceasta metropola, iar starea de urgenta este mentinuta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#amenintare bomba Maroc, #Turkish Airlines amenintare bomba, #avion Maroc amenintare bomba, #avion probleme Maroc, #avion urgenta Maroc , #avion