Avion deturnat in Egipt: Nici vorba de romantism - fosta sotie a teroristului reactioneaza

Joi, 31 Martie 2016, ora 18:34
5351 citiri
Avion deturnat in Egipt: Nici vorba de romantism - fosta sotie a teroristului reactioneaza
Foto: Facebook/ EgyptAir

Vestea ca un avion egiptean a fost deturnat a facut, joi, inconjorul lumii. Dupa ce, in final, aeronava a ajuns in Cipru, pasagerii au fost eliberati si "piratul aerului" - asa cum l-a numit presa - a fost eliberat, s-a dovedit ca gestul avea, in realitate, substrat romantic.

Seif Eldin Mustafa, cel care a deturnat avionul, a declarat ca voia cu disperare sa-si vada fosta sotie. Femeia are, insa, alta parere, scrie Independent.

Avion deturnat in Egipt: Povesti amuzante de la bord - sotul care a recunoscut un cont ascuns si o disputa pe un pui

Indignata de informatiile raspandite in presa, Marina Paraschou a descris casnicia cu "piratul aerului" drept "cel mai intunecat capitolul" din viata ei.

Intr-un interviu publicat in ziarul cipriot Phileleftheros, Marina Paraschou a respins ideea ca barbatul a deturnat avionul pentru ca vrut sa o vada.

Cei doi s-au cunoscut in anul 1983, cand ea avea 18 ani, iar Mustafa avea 26 de ani. S-au indragostit si s-au casatorit, apoi au venit pe lume trei copii. Cei sapte ani de casnicie au fost insa un cosmar, spune femeia.

Avion deturnat in Egipt: Si o stewardesa si-a facut o fotografie cu piratul aerului

"Casnicia a fost un adevarat iad, cu amenintari, batai, tortura si frica. Era un barbat care stia cum sa insufle teama si sa creeze suferinta in jurul sau. Era neechilibrat si o persoana infricosatoare", a mai marturisit Paraschou.

Recent, unul dintre copii a murit, iar femeia spune ca, atunci cand si-a anuntat fostul sot, acesta a raspuns cu "ce-mi pasa mie?".

"Unii au spus ca a deturnat avionul din dragoste pentru mine, dar e departe de adevar. Le pot garanta acelor oameni ca nu i-a pasat niciodata de mine sau de copiii lui, nici cand era in Cipru, nici cand a plecat. Singurele lucruri pe care ni le-a dat au fost durere, nefericire si teama", a conchis Paraschou.

Avion deturnat in Egipt: Atacatorul a fost arestat preventiv in Cipru

Egipteanul in varsta de 58 de ani a deturnat marti avionul cu 72 de pasageri la bord.

Avionul Airbus A-320 a fost fortat sa aterizeze pe aeroportul din Larnaca, pe fondul temerilor legate de un atac terorist. El a facut mai multe cereri, inclusiv sa o vada pe fosta lui sotie cipriota, cu care are copii si pe care, a sustinut el, nu-i mai vazuse de 24 de ani.

Seif Eldin Mustafa a fost dus miercuri in fata unei instante cipriote care a decis retinerea lui pentru opt zile. El se confrunta cu acuzatii de piraterie, posesie ilegala de explozivi, rapire si amenintare de a comite violente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#avion deturnat Egipt, #sotie terorist avion Egipt , #avion