Avion deturnat in Egipt: Povesti amuzante de la bord - sotul care a recunoscut un cont ascuns si o disputa pe un pui

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 20:09
5240 citiri
Avion deturnat in Egipt: Povesti amuzante de la bord - sotul care a recunoscut un cont ascuns si o disputa pe un pui
Foto: Facebook/ EgyptAir

Situatia creata in urma deturnarii de marti a unui avion EgyptAir s-a incheiat cu bine pentru pasageri si membrii echipajului, insa momentele tensionate de la bord au dat nastere unor situatii de-a dreptul amuzante.

AbdAllah El Ashmawy, unul dintre cei 56 de pasageri din avion ce calatoreau de la Alexandria la Cairo, a povestit cum este sa te afli intr-o situatie in care avionul este deturnat, scrie Metro.

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, acesta a detaliat felul in care unii dintre pasageri s-au comportat in acele ore, intr-o zi de-a dreptul de neuitat.

Avion deturnat in Egipt - cine este pasagerul care si-a facut selfie cu teroristul

AbdAllah a spus ca experienta a fost "foarte dureroasa", insa a adaugat ca in ciuda acestui fapt, cei mai multi oameni au reusit "sa ramana calmi".

Omul isi aminteste ca un egiptean si-a sunat toata familia si toti prietenii, "unul cate unul", inainte ca avionul sa aterizeze.

Un alt barbat, descris drept "amuzant", si-a sunat sotia pentru a-i spune despre "niste bani ascunsi intr-un cont bancar". AbdAllah spune ca "cea mai amuzanta parte" a fost ca sotia acestuia a uitat despre deturnarea avionului si i-a cerut sa repete numele bancii.

Avion deturnat in Egipt: Atacatorul a fost arestat preventiv in Cipru

Un pasager a reusit sa ascunda un pui inghetat in bagajul de mana, in acel calvar creat, insa a fost oprit la imbarcarea catre ultimul avion spre Cairo. Omul a fost insa atat de infuriat de faptul ca nu a putut lua puiul cu el, incat agentul de securitate, pentru a incheia discutia amuzanta, i-a spus ca puiul va fi pus in frigider.

De asemenea, un alt pasager dormea atat de profund incat nu s-a trezit decat atunci cand avionul ateriza in Cipru. Raspunsul sau a fost "De ce Cipru? Voi pierde escala".

Avion deturnat in Egipt - Filmul unui atentat ciudat: Selfie cu teroristul, gafe si glume de la autoritati

Un avion apartinand EgyptAir, cu zeci de oameni la bord, a fost deturnat, marti, imediat dupa decolarea din Alexandria. Aeronava a fost dusa in Cipru, pe aeroportul din Larnaca, desi destinatia era Cairo.

Dupa ore bune de negocieri, barbatul, care purta o vesta cu explozibili (care s-a dovedit ca era falsa), a eliberat pasagerii iar el s-a predat si a fost arestat. Astfel, nimeni nu a fost ranit, ba chiar o poza care circula pe Internet il arata pe unul dintre ostatici facandu-si un selfie cu teroristul infasurat in explozibil.

CNN scrie ca cel care a deturnat avionul, Seif El Din Mustafa, si-a recunoscut faptele si a fost oficial pus sub acuzare.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#povesti amuzante avion deturnat, #avion deturnat Egipt, #avion deturnat Cairo Alexandria, #avion deturnat Egipt Cipru , #avion