Avion prabusit in Oceanul Indian: La bord se afla un transport secret

Duminica, 04 Mai 2014, ora 14:23
15585 citiri
Avion prabusit in Oceanul Indian: La bord se afla un transport secret

Avionul malaezian prabusit in Oceanul Indian avea la bord o incarcatura necunoscuta de peste 2 tone, despre care autoritatile pastreaza secretul. Intre timp, 11 teroristi dintr-o grupare apropiata al Qaida au fost arestati in Malaezia, pentru legaturi cu disparitia avionului.

Cele mai noi informatii despre avionul prabusit al companiei Malaysian Airlines arata ca la bord se aflau 4,5 tone de fructe, 200 de kilograme de baterii Li-ion si inca 2,2 tone de marfa necunoscuta, potrivit Daily Mail.

Avion prabusit in Oceanul Indian: Primul raport oficial scoate la iveala detalii socante

Autoritatile locale si compania aeriana nu au vrut sa precizeze despre ce fel de marfa este vorba, din motive care tin de siguranta anchetei aflate in desfasurare, deci in clipa de fata cazului disparitiei misterioase i se mai adauga un mare semn de intrebare, greu de peste 2 tone.

Intre timp, in capitala Kuala Lumpur, au fost arestati 11 membri ai unei grupari teroriste periculoase, cu legaturi cu reteaua al Qaida. Acestia sunt banuiti ca s-ar afla in spatele disparitiei avionului si au fost retinuti dupa solicitari ale FBI si MI6.

Avion prabusit in Oceanul Indian: Ramasitele, gasite in Golful Bengal?

"Posibilitatea ca avionul sa fi fost deturnat de militanti inca ocupa un loc important pe lista, iar investigatorii internationalei au cerut sa anchetam cu atentie aceasta grupare terorista", a declarat un ofiter implicat in investigatie.

Potrivit marturiei unui activist musulman britanic, care a fost de acord sa colaboreze cu autoritatile, in spatele disparitiei avionului malaezian s-ar afla seicul Khalid Mohammed, cel care a planificat si atentatele din 9/11.

Avionul prabusit in Oceanul Indian, gasit? Un pilot sustine ca l-a descoperit (Video)

Avionul companiei Malaysia Airlines a decolat din Kuala Lumpur cu 239 de persoane la bord in directia Beijing in 8 martie si a disparut de pe radarele civile din Malaezia la circa 40 de minute dupa decolare. A fost declansata o ampla operatiune de cautare in care sunt implicate 26 de tari.

In pofida mai multor rapoarte privind depistarea de obiecte plutind in Ocean, ce ar putea fi ramasite ale avionului, pana acum operatiunile de cautare nu au scos la iveala nimic concret cu privire la soarta aparatului de zbor Boeing 777.

V.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#avion prabusit Pacific, #avion prabusit incarcatura secreta, #transport secret avion Malaezia , #avion