Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Avion prabusit in Prahova: Pilotul a murit (Video)

Duminica, 17 Iunie 2012, ora 11:45
5836 citiri
Avion prabusit in Prahova: Pilotul a murit (Video)
Foto: Digi24 TV

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit duminica dimineata, in jurul orei 11.15, in apropierea localitatii Banesti din judetul Prahova, in timpul unui miting aviatic.

La bordul avionului se afla o singura persoana, care si-a pierdut viata in urma exploziei produse la impactul avionului cu solul, informeaza Realitatea TV.

Conform postului Digi24, avionul era de mici dimensiuni, de tip sportiv, si participa la un miting aviatic. El ar fi luat foc in aer, dar ancheta urmeaza sa stabileasca cu exactitate acest lucru.

Conform organizatorilor mitingului, comandorul Petru Lazar, care se afla la mansa avea peste 15 ani de experienta, deci nu se poate pune problema unei erori de pilotaj. Mai mult, barbatul era pilot de incercare la Bacau, avand mii de ore de zbor la activ.

In schimb, unii dintre spectatori au declarat ca au vazut cum avionul s-a agatat de firele de inalta tensiune si a luat foc in aer.

Comandantul aerodromului Banesti a declarat insa ca a fost vorba "100%" de o eroare umana, pilotul intrand "in limita de viteza", informeaza B1TV.

Nicolae Popescu, inspector sef la ISU Prahova, a declarat la Digi24 ca pilotul a fost gasit carbonizat. In plus, el a precizat ca, desi aerodromul de la Banesti se afla in apropierea localitatii, viata celor aflati la sol nu a fost pusa in pericol.

Daniel Nicolae, directorul Ambulantei Prahova, a precizat pentru Realitatea TV ca apelul de urgenta a venit prin intermediul serviciului 112, iar la fata locului au fost trimise doua echipaje, unul cu medici, celalalt cu asistenti.

De asemenea, ISU Prahova a trimis la locul accidentului trei echipaje, printre care unul de descarcerare si unul cu ajutor medical calificat, cel de-al treilea fiind trimis pentru lichidarea completa a incendiului.

Vizibilitatea era excelenta, iar de spectacolul aviatic s-au bucurat, pana la producerea tragediei, circa 200 de persoane.

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#avion prabusit Banesti Prahova, #avion prabusit Prahova , #avion
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Tot la Banesti s-a prabusit si Vlaicu! Si alte avioane!
Poza Campeono
Campeono
rank 5