Avion prabusit in Oceanul Indian: Recompensa uriasa pentru cine vine cu informatii

Duminica, 08 Iunie 2014, ora 13:02
2482 citiri
Avion prabusit in Oceanul Indian: Recompensa uriasa pentru cine vine cu informatii

Cateva rude ale pasagerilor zborului MH370, apartinand Malaysia Airlines, care a disparut in urma cu trei luni, au lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a recompensa pe cei care detin informatii despre ceea ce s-a intamplat cu aeronava. Rudele celor disparuti vor sa adune 5 milioane de dolari.

Campania "Recompensa MH370" a fost lansata pe site-ul de strangere de fonduri Indiegogo si are ca scop adunarea a 5 milioane de dolari pentru a-i incuraja pe cei care stiu ceva despre acest zbor sa vorbeasca, au declarat familiile celor disparuti prin intermediul unui comunicat, anunta The Economic Times.

Avionul Malaysia Airlines a pierdut contactul cu turnul de control pe data de 8 martie, in timp ce zbura de la Kuala Lumpur la Beijing cu 239 de persoane la bord, doua treimi dintre acestea fiind cetateni chinezi.

Avion prabusit cu 239 de persoane la bord: Rudele victimelor protesteaza - Guvernul malaezian este criminal!

Se crede ca aeronava Boeing 777 s-ar fi prabusit in sudul Oceanului Indian, insa cercetarile efectuate nu au scos la iveala nicio dovada in acest sens, lasand familiile celor disparuti fara nicio explicatie in privinta a ceea ce s-a intamplat cu cei dragi.

Avionul disparut cu 239 de persoane la bord: Primele dovezi ale prabusirii

"Suntem siguri ca undeva, cineva stie ceva despre ceea ce s-a intamplat si speram ca aceasta recompensa sa le determine pe aceste persoane sa vorbeasca", a declarat Ethan Hunt, directorul unei companii IT care conduce proiectul "Recompensa MH370".

Sarah Bajc, prietena pasagerului american Philip Wood, a declarat ca mai multe familii se afla in spatele acestei campanii al carei scop este sa descopere misterul care se afla in spatele acestei disparitii.

Avion disparut cu 239 de persoane la bord: Doi pasageri aveau acte furate

Malaezia si Australia, care conduc cercetarile pe coasta de vest, au promis ca vor continua sa cerceteze disparitia avionului. O echipa internationala de cautare incearca sa determine o zona de cautare de 60.000 de kilometri patrati, pe baza ultimelor date comunicate de pilotii avionului.

Avion disparut cu 239 de persoane la bord: 10 sateliti incearca sa rezolve misterul

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#avion disparut Oceanul Indian, #avion disparut Malaysia Airlines, #avioane disparute, #avion disparut recompensa informatii , #avion
Comentarii