Superavionul de lupta al Rusiei, vedeta la Paris (Galerie foto)

Marti, 18 Iunie 2013, ora 10:47
23763 citiri
Superavionul de lupta al Rusiei, vedeta la Paris (Galerie foto)
Foto: Reuters

Cel mai mare fabricant rus de avioane de lupta, Suhoi, isi va prezenta, in premiera, modelul Su-35, un bombardier de ultima generatie, la a 50-a editie a Paris Air Show, care va avea loc in orasul Le Bourget de langa capitala franceza, intre 21 si 23 iunie.

Aeronava de lupta a fost chiar asemanata cu un OZN pentru manevrabilitatea impresionanta, chiar si pentru un Suhoi, relateaza Russya Today.

Numeroase avioane sunt prezentate in premiera la spectacolul bianual din Franta, iar vedeta de anul acesta este bombardierul producatorului rus, clasificat de NATO drept flancator E (avion care asigura securitatea flancurilor escadronului).

Rusia dezvaluie in premiera mondiala un avion de ultima generatie (Video)

Acesta a generat atat de mult interes in randul specialistilor si pasionatilor incat organizatorii i-au asigurat un loc de cinste chiar in mijlocul bulevardului principal al expozitiei.

Bombardierul este mult mai performant decat orice alt model Suhoi, lasand mult in urma generatiile mai vechi de avione de lupta, fiind dotat cu o tehnologie de ultima generatie, motoare noi si 12 arme deosebit de eficiente.

Su-35 ajunge la o viteza de 2.400 de kilometri pe ora, are o raza de actiune de 3.600 de kilometri, poate zbura la o inaltime de 18 kilometri si este echipat cu un sistem de radar ultra-avansat, care poate detecta o tinta chiar si de la 400 de kilometri departare.

Iranul a produs un nou avion de lupta, invizibil pentru radar (Video)

Cea mai importanta caracteristica a avionului de lupta este faptul ca poate detecta aeronavele secrete (invizibile pentru radar). De exemplu, poate depista o aeronava americana F-35 de la o distanta de peste 90 de kilometri.

La spectacolul aviatic de la Paris, bombardierul va executa diverse acrobatii, inclusiv "specialitatile" rusesti cu care publicul este obisnuit deja. Surpriza evenimentului va fi acrobatia Pancake, care poate fi efectuata numai de Su-35 si care presupune o intoarcere de 360 de grade fara a pierde deloc din viteza.

De asemenea, Paris Air Show va gazdui peste 3.000 de aeronave diferite din 44 de tari, dintre care 1.040 sunt franceze, 350 americane, 124 germane, 115 italiene, iar 46 sunt rusesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#avion lupta rusesc Paris, #Paris Air Show Su 35, #avion lupta Su 32, #bombardier Suhoi Paris , #avion