Inca un avion Malaysia Airlines, cu probleme

Joi, 31 Iulie 2014, ora 12:08
4697 citiri
Inca un avion Malaysia Airlines, cu probleme

Un avion al Malaysia Airlines a fost implicat intr-un incident, miercuri, in orasul australian Adelaide, pilotii fiind nevoiti sa anuleze in ultimul moment decolarea, dupa ce au fost anuntati ca un alt avion urma sa aterizeze pe acelasi culoar de zbor.

Zborul MH136 avea destinatia Kuala Lumpur, iar incidentul a avut loc in sudul Australiei, pe Aeroportul Adelaide, relateaza New Straits Times.

"MH136 era pregatit sa plece de pe Aeroportul Adelaide si efectua deja manevrele de decolare, cand centrul de control al traficului aerian i-a transmis sa-si intrerupa decolarea", se arata intr-un comunicat al Malaysia Airlines, care a adaugat ca dupa primirea instructiunilor MH136 s-a oprit in siguranta.

La bordul avionului se aflau 167 de pasageri, insa nimeni nu a patit nimic. Aeronava a decolat in cele din urma catre Kuala Lumpur, unde a ajuns in siguranta.

Avion cu 298 de oameni la bord, doborat cu rachete in Ucraina: Rusia si Ucraina isi paseaza reciproc responsabilitatea

Avion prabusit in Ucraina: Incredibilele teorii ale conspiratiei din Rusia

Incidentul vine dupa ce doua avioane ale Malaysia Airlines s-au prabusit, in ultimele luni. Un avion Boeing 777, avand ruta Amsterdam - Kuala Lumpur, cu 298 de persoane la bord, s-a prabusit in estul Ucrainei, pe 17 iulie, in zona de conflict unde au loc lupte intre separatistii prorusi si armata ucraineana.

De asemenea, zborul MH370 de pe ruta Kuala Lumpur - Beijing a disparut in Oceanul Indian, in luna martie, avand la bord 239 de oameni. Ipoteza este aceea ca s-ar fi prabusit in ocean, insa nu a fost gasit vreun indiciu privind locul in care ar fi cazut.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#avion Malaysia Airlines probleme, #Malaysia Airlines Adelaide, #decolare Malaysia Airlines Australia , #avion