Avion cu pasageri, "deturnat" de un calator beat in drum spre Indonezia

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 10:23
3517 citiri
Avion cu pasageri, "deturnat" de un calator beat in drum spre Indonezia
Foto: Arhiva

Un avion Boeing 737 cu pasageri, apartinad companiei australiene Virgin Blue Airlines, ar fi fost deturnat vineri dimineata, a relatat presa straina, pentru ca apoi sa se demonstreze ca a fost de fapt vorba despre un pasager beat, care a incercat sa intre in cabina pilotilor.

Aeronava decolase din orasul australian Brisbane si se indrepta catre Bali, o insula a Indoneziei, transmite Reuters, care citeaza postul de televiziune indonezian Metro TV.

"Avem informatia ca un 737-800 dinspre Brisbane spre Bali a fost deturnat", a declarat purtatorul de cuvant al autoritatii aeriene din Indonezia, Hadi Tjahjanto, pentru reporterii televiziunii.

Avion care zbura spre Roma, deturnat de copilotul etiopian - a cerut azil in Elvetia (Video)

Potrivit acestuia, aparatul de zbor a fost deturnat in drum spre insula. Apoi, aeronava a aterizat de urgenta pe un aeroport din Bali.

Seful Politiei din Bali a confirmat pentru presa locala ca o aeronava care se indrepta spre insula din Brisbane a fost deturnata, insa a reusit sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul din Denpasar, capitala provinciei. In acest moment, avionul este parcat in apropierea unei piste.

Avion deturnat dupa ce un pasager a spus ca are explozibili in bagaje

Virgin Blue Airlines, cunoscuta si sub numele de Virgin Australia Airlines, este a doua cea mai mare companie aeriana a Australiei, avand cea mai mare flota dintre toti operatorii de zbor care apartin grupului Virgin.

Update

Reprezentantii Virgin Blue Airlines au confirmat, de asemenea, ca unul dintre avioanele companiei a fost nevoit sa aterizeze de urgenta pe Aeroportul din Denpasar, insa au precizat ca aparatul de zbor nu a fost deturnat.

Ei au explicat ca un pasager in stare de ebrietate a incercat sa intre in cabina pilotilor, ceea ce a creat panica.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#avion deturnat Australia, #avion deturnat Bali, #avion deturnat aterizat Bali , #avion