A fost ales decanul Baroului Bucuresti

Sambata, 21 Mai 2011, ora 22:24
3861 citiri
A fost ales decanul Baroului Bucuresti

Avocatul Ion Ilie-Iordachescu a fost reales, sambata, decan al Baroului Bucuresti, cu 1.378 de voturi, la Adunarea Generala Electiva si Ordinara a Avocatilor, care s-a desfasurat la Sala Palatului.

Pe locurile urmatoare s-au clasat Mihnea-Octavian Stoica cu 679 de voturi si Flavia-Cristina Teodosiu cu 375 de voturi.

'Nu au fost reclamatii, nu sunt obiectii, nu sunt contestatii, totul a decurs si decurge normal. In momentul de fata se face o centralizare pentru demnitatea de consilier, deci pentru Consiliul Baroului Bucuresti', a declarat, pentru AGERPRES, Ion Ilie-Iordachescu.

Potrivit acestuia, Comisia de numarare a voturilor privind decanul Baroului Bucuresti si-a incheiat activitatea si a depus procesul verbal de centralizare.

El spera ca si un consiliu corespunzator il va ajuta sa-si indeplineasca proiectele pe care si le-a propus.

'Mi-am dorit din toata inima sa achizitionez un nou sediu al Baroului Bucuresti si daca e posibil sa infiintez o gradinita pentru copiii avocatilor, dar repet in momentul in care voi avea posibilitatea sa dezbat problemele respective in Consiliul Baroului si ulterior sa obtin aprobari din partea Adunarii Generale a avocatilor', a spus Ion Ilie-Iordachescu, reamintind ca in 2008 a fost ales pentru prima oara decan al BB.

Noua avocati au candidat pentru functia de decan al Baroului Bucuresti: Ion Ilie-Iordachescu, Mihail-Alexandru Camarascu, Eugen-Sebastian Cudrici, Iosif Friedmann-Nicolescu, Cristian-Alin Gadea, Mihai-Doru Giugula, Sorin Dinu Maduta, Mihnea-Octavian Stoica si Flavia-Cristina Teodosiu.

Adunarea Generala Electiva si Ordinara a Avocatilor a avut loc, sambata, la Sala Palatului, la eveniment participand peste 2.900 de avocati, potrivit lui Ion Ilie-Iordachescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#sef Baroul Bucuresti, #alegeri sef Baroul Bucuresti , #avocati
Comentarii
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Daca ar trai Ceausescu , l-ar duce la Targoviste ......