Conceptul de New Law, aplicat in Romania de casa de avocatura AndrewID

Advertorial
Joi, 04 Aprilie 2019, ora 11:55
7678 citiri
Conceptul de New Law, aplicat in Romania de casa de avocatura AndrewID

Cea mai buna modalitate de a intelege acest nou concept intitulat New Law este sa cunosti istoria si evolutia acestui termen si sa vezi cum acesta iti poate oferi numeroase beneficii, spre deosebire de casa de avocatura traditionala.

Fenomentul New Law a luat nastere in anii '90, din dorinta de a integra tehnologia si rapiditatea livrarii serviciilor juridice. Termenul de New Law a fost conceput de Eric Chin din necesitatea furnizarii de servicii juridice alternative in consultanta de strategii corporatiste, fuziuni de companii si aplicarea experientei in domeniul achizitiilor publice.

Cum este influentata avocatura traditionala de o echipa dinamica si inovatoare?

AndrewID este o casa de avocatura formata dintr-o echipa de avocati ce asigura o gama completa de servicii juridice. Aceasta se ghideaza dupa noul concept New Law, aplicat pentru prima data in Romania, cu succes.

New Law a depasit etapa emergenta si in prezent ofera solutii eficiente si orientate catre client.

Aceasta casa de avocatura trece peste practica clasica a birourilor de avocatura, care inteleg doar partial nevoile clientului. AndrewID ofera solutia optima a planului tarifar, imbinat cu rezolvarea eficienta si de calitate inalta a serviciilor juridice.

Solutiile rapide si eficiente oferite de aceasta casa de avocatura sunt aplicabile in ramuri ale dreptului privat si public precum:

* Drept Corporativ;

* Dreptul Muncii;

* IT si Protectia Datelor;

* Drept Comercial;

* Litigii;

* Drept Administrativ si Fiscal - Achizitii Publice;

* Tranzactii Imobiliare;

* Drept Sportiv.

Echipa tanara si dinamica de la casa de avocatura AndrewID se ghideaza dupa principii fundamentale precum competente si abilitati excelente in practica juridica si cea de business, capacitate de gandire antreprenoriala, loialitate, profesionalism si angajament deplin pentru obtinerea rezultatelor pozitive, si nu in ultimul rand entuziasmul si pasiunea pe care au dezvoltat-o pentru avocatura!

Doar intelegand aceste principii, o casa de avocatura se va orienta spre rezultatele dorite si nu pe "ore facturate" alocate in vederea obtinerii acestora. Adevarata valoare a serviciilor juridice nu presupune cheltuieli suplimentare pentru statul "la rand", deplasari sau copierea documentelor, ci costurile echitabile derivate din dinamismul acestui concept New Law.

AndrewID aplica tehnicile moderne de New Law prin flexibilitatea stilului de lucru. Acestia utilizeaza metode rapide si eficiente pentru partile implicate si abordeaza obiectivele cu scpul de a gasi solutii optime pentru afaceri atat din punct de vedere financiar, cat si al deplasarilor sau alte demersuri care necesita in mod traditional un timp mai indelungat.

Ce trebuie sa stii cand apelezi la serviciile unei case de avocatura New Law?

Daca te-ai saturat de intelegeri cu avocati pentru schimburi de servicii, plata in natura, intentia de nefiscalizare a contractelor cu o casa de avocatura traditionala, plata la negru s.a., atunci tine cont ca indiferent daca vii din partea unei institutii, firme private sau o mare companie, casa de avocatura AndrewID iti va fi un partener de incredere.

Acestia se vor dedica total pentru comunicare reala, dezvoltarea ta prin solutii prompte, rezolvarea situatiilor litigioase intr-un program flexibil,

si alte tehnonogii de ultima generatie menite sa economiseasca timp, energie si bani.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#casa avocatura AndrewID, #concept New Law, #New Law Romania , #avocati