Batausul din Targoviste loveste din nou: Un politist a ajuns in coma la spital (Video)

Duminica, 05 Septembrie 2010, ora 09:03
4141 citiri
Batausul din Targoviste loveste din nou: Un politist a ajuns in coma la spital (Video)

Tanarul care si-a batut cu bestialitate prietena in scara de bloc, in urma cu cateva luni, in Targoviste, a fost implicat din nou intr-un incident violent: acesta a batut, sambata noaptea, un politist din oras, care a ajuns in coma la spital.

George Daniel Uta, "Danezul", in varsta de 21 de ani, este fiul unui interlop din oras si a mai fost implicat in nenumarate scandaluri. Acum, tanarul a lovit politistul in cap cu o sticla, iar acesta a fost transportat de urgenta la Spitalul Floreasca, unde a ajuns in coma de gradul IV, informeaza Antena 3.

Potrivit reprezentantului IPJ Dambovita, la incident ar fi luat parte mai multe persoane.

"Un politist care nu se afla in timpul orelor de serviciu a fost lovit si a fost tranportat la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale, iar politia face cercetari in acest caz. Nu se stie daca lovirea are legatura cu calitatea de politist.

Autorii au fost identificati si se fac cercetari pentru prinderea acestora. Din primele cercetari se pare ca au fost implicate mai multe persoane", a declarat Georgiana Comanici, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita.

Fata batuta in urma cu cateva luni si-a retras plangerea

In urma cu cateva luni, tanarul a batut-o cu bestialitate pe fata sefului de post din comuna Pietrosita in scara unui bloc, iar imaginile suprinse de camerele de supraveghere transmise de presa au socat publicul.

Cu toate acestea, se pare ca tanarul a fost eliberat de instanta si a ajuns din nou sa fie implicat intr-un incident violent. Politistul pe care l-a lovit sambata noaptea se pare ca a facut parte din echipa care l-a cercetat in cazul fetei batute in scara blocului.

Fiica sefului de post din Targoviste, batuta de iubit in scara blocului

"Dosarul a fost preluat de catre parchetul de pe langa tribunalul judetean Dambovita. S-a dispus inceperea urmaririi penale (...) si s-au constituit echipe complexe in vederea de prinderii si tragerii la raspundere a vinovatilor", a declarat Vasile Tache, inspector-sef la politia Dambovita, pentru Antena 3.

Acesta a adaugat ca in momentul in care politistul a fost lovit, erau de fata trei persoane si a adaugat ca, in cazul fetei batute in scara de bloc, s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a tanarului pentru ca si-a retras plangerea.

Politistul a fost operat, medicii nu stiu daca va supravietui

Politistul in varsta de 24 de ani a ajuns la Spitalul Floreasca duminica, in stare foarte grava, si a fost operat timp de doua ore de medici, care au incercat sa-i salveze viata.

"Pacientul a venit cu hematom intracranian, a mers direct in sala de operatii. (...) Este in stare grava, in coma la terapie intensiva. Nu ne putem pronunta in legatura cu modul in care va evolua starea sa. Fara indoiala ca va necesita masuri de protezare ventilatorie si in ziele urmatoare", a declarat Bogdan Oprita, medic la Spitalul Floreasca.

Intrebat daca tanarul are sanse de supravietuire, medicul a raspuns: "Niciun pacient nu seamana unul cu altul, varsta tanara este un atu in favoarea pacientului dar in primele zile vorbim doar de supravietuire".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban: „O veste bună în acest spectacol grotesc al comasaţilor: Nicuşor Dan va câştiga un nou mandat la Primăria Capitalei”
Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, afirmă, după decizia coaliţiei de a-l retrage pe medicul Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, că se vede totuşi şi o veste...
#politist batut Targoviste, #bataus Targoviste , #bataie