Angajatii AVAS cer adeverinte pentru reduceri de pret la concertul AC/DC

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 19:47
4222 citiri
Angajatii AVAS cer adeverinte pentru reduceri de pret la concertul AC/DC
Foto: Ciutacu.ro

Angajatii AVAS au cerut adeverinte din partea institutiei pentru a obtine reduceri de pret la concertul AC/DC dupa ce revista Kamikaze a anuntat ca va returna 25% din pretul biletului celor care lucreaza la stat.

Potrivit unui document publicat pe blogul lui Victor Ciutacu, Bogdan Negrea, angajat la AVAS cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata, avand functia de expert la Directia Insolventa din cadrul Directiei Generale Inssolventa, a solicitat o adeverinta "pentru a-i servi la obtinerea unei reduceri de 25 la suta din pretul biletului la concertul AC/DC din data de 16.05.2010".

AVAS a confirmat ca doi angajati au solicitat asemenea adeverinte prezentand un articol din revista Kamikaze, in care erau mentionate asemenea reduceri.

"Ca urmare a solicitarii primite de la doi angajati ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului, institutia a eliberat doua adeverinte care certificau calitatea de angajati a acestora si precizau scopul pentru care urmeaza a fi folosite", se arata in comunicatul AVAS remis Mediafax.

"Cei doi salariati ai AVAS au solicitat eliberarea unor adeverinte din care sa reiasa calitatea de angajati ai institutiei, aratand ca acestea le sunt necesare pentru obtinerea unei reduceri de 25% din suma biletului la concertul AC/DC din 16.05.2010. Solicitarea a fost argumentata prin prezentarea unui extras din publicatia Kamikaze din 12 mai 2010 care oferea aceasta reducere pensionarilor si angajatilor la stat, pe baza prezentarii talonului de pensie, respectiv a unei adeverinte de la angajator", se mai arata in document.

Potrivit unei declaratii de avere postata pe site-ul AVAS, Bogdan Negrea, cel care a cerut reducerea de 25% la biletul pentru concertul AC/DC, are un apartament, un autoturism Opel din 2000, un Mercedes din 1998 si doua motociclete Honda si Suzuki, din 2005, respectiv din 2007. De asemenea, in 2009, acesta avea un cont de 74.000 de lei si datorii de 55.000 de lei.

Revista Kamikaze publica anul trecut un articol numit "Kamikaze ajuta sectorul de stat si pensionarii care merg la AC/DC!" in care anunta ca acestia vor beneficia de o reducere de 25 la suta daca vin cu biletul la redactie.

Dupa aparitia in presa a adeverintei de la AVAS, cei de la Kamikaze au recunoscut ca era o gluma si nu se asteptau ca cineva chiar sa ceara o adeverinta de la serviciu pentru asa ceva. "Cine e atat de prost sa puna botu' la duma asta?!", au spus, la vremea publicarii anuntului, jurnalistii de la Kamikaze.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#AVAS concert AC DC, #reduceri concert AC DC, #angajat AVAS AC DC , #bugetari