Aberatia zilei: Cel mai tare banc cu trenuri

Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 17:24
23802 citiri
Aberatia zilei: Cel mai tare banc cu trenuri
Foto: Arhiva Ziare.com

Un mecanic de tren a oprit garnitura pe sine, la o bariera, blocand traficul rutier timp de 40 de minute si impiedicand astfel intrarea intr-o localitate, pentru ca daca nu oprea fix atunci, depasea timpii de conducere si i se intocmea dosar penal, conform legii.

Bun bancul, nu? Ei, bine, nu e banc, e pura realitate. S-a intamplat marti, pe magistrala 300, intre Sighisoara si Sibiu, la intrarea in Dumbraveni, informeaza News.ro.

Va amuzati? E bine. O sa radeti in hohote cand o sa aflati de ce a adus mecanicul trenul in gara Dumbraveni: pentru ca i s-a spus ca acolo exista un pasaj subteran in care poate "parca" trenul, doar ca PASAJUL NU EXISTA, fiindca nu a fost construit inca.

E prea tare ca sa nu fie banc, nu? Ei bine, chiar asa s-a intamplat, dupa cum a confirmat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu, Elena Welter, pentru News.ro.

"Mecanicul de tren a fost anuntat ca i se termina timpii regulamentari de conducere si i s-a cerut sa opreasca in statia Dumbraveni pentru ca acolo ar exista un pasaj subteran si nu deranjeaza traficul. In zona se lucreaza la linie, iar pasajul, de fapt, nu exista. In aceste conditii, trenul a blocat trecerea la nivel cu calea ferata la intrarea in localitatea Dumbraveni, statia CFR fiind in apropierea soselei", a declarat Elena Welter.

Va dati seama ce-o fi fost in mintea omului care cauta de zor pasajul inexistent, pentru un loc de "parcare"? (cunoasteti sentimentul de neputinta, de la Mall, nu?) Trenul, tren... Soseaua, sosea... Cum sa carmesti ca sa fie bine, sa nu fie rau?

Pana la urma, mecanicul a fost sunat de sefi, care i-au cerut sa duca trenul in Gara Medias, circulatia rutiera fiind astfel deblocata.

Purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu a dat asigurari ca nu s-au format coloane de masini la bariera respectiva, pentru ca exista doua rute alternative de intrare in oras, prin localitati invecinate.

Dar ce-o fi fost in mintea soferilor ajunsi la bariera, care au stat si au tot stat pana au inteles ca trenul e intepenit pe sine? Daca in una dintre masini era o gravida, cine aducea pruncul pe lume?

Conform sursei citate, incidentul este cercetat de Politia Transporturi Feroviere, care il cauta pe "Dorel", responsabilul cu haosul de la CFR.

Culmea ar fi ca oamenii legii sa o aplice in litera si nu in spiritul ei, iar mecanicul de tren sa se aleaga totusi cu dosar penal pentru ca (nu-i asa?) a depasit pana la urma timpii de conducere...

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#tren blocat Dumbraveni , #CFR