CFR modifica orarul si introduce inca un tren catre litoral

Joi, 05 August 2010, ora 13:01
1218 citiri
CFR modifica orarul si introduce inca un tren catre litoral

CFR va modifica orarul trenurilor incepand cu 9 august, si va introduce inca un tren suplimentar catre litoral.

Astfel,in noaptea de vineri spre sambata (7 august), trenul accelerat 11981 pe relatia Bucuresti Nord - Bucuresti Baneasa - Lehliu - Fetesti - Constanta, va pleca din Bucuresti Nord la ora 00.50 si va sosi in Constanta la ora 05.12.

Duminica (8 august) trenul accelerat 11982 Constanta - Fetesti - Lehliu - Bucuresti Baneasa - Bucuresti Nord va pleca din Constanta la ora 14.20 si va sosi in Bucuresti Nord la ora 18.50.

Incepand de luni, 9 august 2010, pentru a veni in sprijinul publicului calator, intervin modificari in circulatia trenurilor de calatori.

Trenurile Accelerat 1972/-1 si 1973/-1 care circulau pe relatia Galati - Ghimes - Adjud - Targu Mures si retur se vor repune in circulatie numai pe distanta Galati - Ghimes si retur.

Acestea au fost anulate in luna iunie pe intreaga ruta de circulatie din cauza inundarii sectiei de circulatie Ghimes - Adjud. Ramurile lor -Acceleratele 1552/-1 si 1551/-2 - care circulau pe relatia Adjud - Iasi si retur vor ramane in continuare anulate.

Trenurile Rapid 372-1 si 373-2 "Transilvania" care circula pe relatia Sibiu - Vintu de Jos - Simeria - Budapesta si retur, vor circula cu orar modificat intre statiile Vintu de Jos si Simeria si retur.

Astfel ca la dus, trenul 372-1 va pleca din Vintu de Jos la ora 10.24 si va sosi in Simeria la ora 11.11, iar la intoarcere, trenul 373-2 va pleca din Simeria la ora 18.36 si va sosi in Vintu de Jos ora 19.22. Pe restul relatiei acestea vor circula conform programului normal.

CFR Calatori recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile CFR din Bucuresti si din tara, la numarul de telefon 021/9521 sau pot accesa site-ul CFRCalatori.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CFR suplimentează trenurile de 1 Mai și Paște. Care sunt destinațiile pentru care s-au alocat resurse extra
CFR suplimentează trenurile de 1 Mai și Paște. Care sunt destinațiile pentru care s-au alocat resurse extra
CFR anunţă, vineri, că suplimentează numărul trenurilor, în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte, fiind introduse garnituri suplimentare către destinaţiile de vacanţă. ”Cu prilejul...
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
#CFR, #orar CFR, #trenuri CFR , #CFR