CFR baga trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia. Cat costa biletul

Luni, 14 Mai 2018, ora 12:22
15556 citiri
CFR baga trenuri directe catre Istanbul, Salonic si Sofia. Cat costa biletul
Foto: Arhiva Ziare.com

CFR Calatori introduce trenuri directe de la Bucuresti catre Salonic, Halkali/Istanbul, Sofia si retur. Vestea mai putin buna este ca acestea sunt temporare, doar in perioada iunie - octombrie 2018.

Cei interesati isi pot rezerva deja biletele de calatorie la aceste trenuri, conform unui comunicat remis luni Ziare.com.

CFR anunta ca trenul catre Turcia va circula zilnic intre 3 iunie - 1 octombrie 2018 si va avea in compunere un vagon cuseta cu 4 locuri in cabina. Acesta va pleca din statia Bucuresti la ora 12:45 si va sosi in statia Halkali dimineata, la ora 7:40. Din statia Halkali trenul pleaca la ora 21:40 si ajunge in statia Bucuresti la ora 19:00, a doua zi.

Intre Halkali si gara Sirkeci, din centrul orasului Istanbul, compania feroviara turca (TCDD) asigura transport auto, astfel:

-cu plecare din Halkali la ora 8:00 si sosire in Istanbul la ora 9:00.

-cu plecare din Istanbul la ora 20:00 si sosirea in Halkali la ora 21:00.

O calatorie dus catre Halkali/Istanbul costa aproximativ 54 euro, la vagon cuseta cu 4 locuri. Preturile pot varia in functie de cursul valutar.

Catre Grecia se va putea calatori in perioada 1 iunie - 1 octombrie 2018. Trenul Bucuresti Nord - Salonic si retur, va fi o data pe saptamana, cu plecare vineri la ora 12:45 din Bucuresti si sosire in Salonic sambata la ora 6:30. Intoarcerea se face duminica cu plecare din statia Salonic la ora 23:10 si sosire in statia Bucuresti Nord luni, la ora 19:00.

Trenul care circula catre Grecia va avea in compunere un vagon clasa a 2-a, un vagon cuseta cu 6 locuri, respectiv 4 locuri in cabina. Un bilet de calatorie dus, Bucuresti - Salonic, costa aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 56 euro la vagon cuseta de 6 locuri si 62 euro la vagon cuseta de 4 locuri.

Trenul care circula spre Sofia pleaca zilnic la ora 12:45 si ajunge 22:30. Un bilet de calatorie dus costa aproximativ 30 euro la clasa a 2-a. De la Sofia plecarea este la 9:20 si sosirea in statia Bucuresti Nord la ora 19:00.

Pentru cei care doresc sa efectueze calatorii nelimitate cu trenul spre Grecia si Turcia, intr-o anumita perioada, CFR are o oferta tarifara internationala InterRail. Biletele de calatorie pot fi achizitionate din statiile si agentiile CFR Calatori deschise traficului international.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#tren Bucuresti Turcia, #Bucuresti Grecia tren, #Bucuresti Sofia tren , #CFR