Ziare.com

Teren de langa Gara de Nord, garantie pentru un credit acordat CFR Calatori

Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 09:55

   

Teren de langa Gara de Nord, garantie pentru un credit acordat CFR Calatori
Statul roman, prin intermediul Ministerului Transporturilor, a contractat un imprumut pe care l-a girat cu un teren de peste 20.000 de metri patrati si niste constructii din Piata Garii de Nord.

Astfel, CFR Calatori a contractat o facilitate de credit in valoare de 10,5 milioane de lei, de la Banca Millennium S.A, conform unui anunt publicat in Monitorul Oficial.

Cererea de imprumut a fost aprobata de Ministerul Transporturilor in data de 13 mai, iar banii urmeaza sa fie folositi pentru refinantarea imprumutului acordat de catre banca BRD Societe Groupe Generale.

In vederea garantarii facilitatii de credit, statul roman constituie in favoarea Bancii Millennium mai multe garanti, printre care si "ipoteca asupra imobilului situat in Piata Garii de Nord nr. 1-3, sectorul 1, Bucuresti, compus din teren in suprafata de 20.861 mp si constructiile aferente, inclusiv asupra veniturilor provenind din chirii, arenzi, prezente si viitoare produse de imobil", se arata in anuntul publicat in Monitorul Oficial.

Potrivit oficialilor Millennium Bank, terenul si constructiile aferente, desi au aceeasi adresa cu cea a Garii de Nord, se afla, de fapt, langa Pasajul Basarab. Acestia au adaugat ca pe adresa Piata Garii de Nord nr. 1 - 3 sunt inregistrate atat Gara de Nord in sine, terenul si constructiile aferente, care sunt garantia pentru imprumut, precum si un al treilea imobil.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1574 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
4 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

romani ,fugiti unde vedeti cu ochii,ca o sa va treziti...

cu sinistru transporturilor,frecabiu,ca va baga gaj la vreun imprumut !!!!paziti-va *** si glia stramoseasca,trnsformatolescu,vegheaza!!!

 

Miroase a minărie...

Gara de Nord cu tot ce are pusă gaj pentru 2 milioane de euro? Numa' terenul de sub ea face de 10 ori mai mult...

 

se apropie clipa...

hihihihi....moare institutia feudala a statului...moare cu politruci de gat si sustinatorii lor...nu mai e mult si vom fi LIBERI! liberi de impozite cretine, liberi de ciorditori parlamentari/guvernanti/prezidentiali. liberi sa ne hotaram singuri destinele nu o mana de securisti inculti fosti PCR-isti toti! JOS si Moarte rapida institutiilor statului roman!

 

Hopa!

S-a schimbat titlul - din "Gara de Nord pusă gaj" a devenit "Teren lingă Gara de Nord".
Stimabililor, schimbați și conținutul pentru că la numărul 1 tot Gara se află iar numărul 3 e peste drum deci nu prea poți sa ipotechezi terenul de la numărul 1-3 fiindcă acel număr nu există. Iar teren lingă gară iarăși nu există: de jur imprejur sint numai bulevarde.
Ce s-a ipotecat, de fapt, stimabili ziariști?

 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor