Mai multe trenuri spre litoral de 1 Mai

Miercuri, 25 Aprilie 2012, ora 12:30
1937 citiri
Mai multe trenuri spre litoral de 1 Mai
Foto: Arhiva

CFR Calatori a suplimentat numarul de curse spre litoral pentru minivacanta de 1 Mai.

Astfel, multe trenuri vor circula suplimentar, iar altele isi vor prelungi traseul pana la sau de la Mangalia, in perioada 27 aprilie - 2 mai, pentru adaptarea capacitatii de transport la traficul de calatori estimat cu prilejul zilei de 1 Mai, anunta CFR Calatori printr-un comunicat remis Ziare.com.

In zilele de 26 si 27 aprilie (joi si vineri), va circula suplimentar trenul Regio 13032 (Constanta - Bucuresti Nord).

In perioada 27 aprilie - 2 mai (de vineri pana marti), trenul IR 12985 va circula de la Bucuresti Nord pana la Mangalia, iar IR 12984, pe ruta Mangalia - Bucuresti Nord.

In zilele de 27 si 28 aprilie, va circula suplimentar trenul Regio 13031 (Bucuresti Nord - Mangalia).

In 28 si 29 aprilie, IC 583 va circula in relatia Bucuresti Nord-Constanta, iar IC 582, in relatia Constanta - Bucuresti Nord, iar in zilele de 30 aprilie si 1 mai (luni si marti), vor circula suplimentar IR 1859 (Iasi - Vatra Dornei Bai Hc) si IR 1858 (Vatra Dornei Bai Hc - Iasi).

De asemenea, in zilele de 1 si 2 mai (marti si miercuri), trenul regio 13032 va merge in relatia Mangalia - Bucuresti Nord, iar in zilele de 2 si 3 mai (miercuri si joi), va circula suplimentar trenul Regio 13031 (Bucuresti Nord - Constanta).

Trenurile care isi vor prelungi circulatia pana la/de la Mangalia sunt IR 1583, IR 1582 Brasov - Bucuresti - Constanta si retur, IR 1681 si IR 1682 Bucuresti Nord - Constanta si retur, mai anunta CFR Calatori.

Potrivit comunicatului, tot in perioada 27 aprilie - 2 mai 2011, vor fi suplimentate cu vagoane trenurile cele mai solicitate, pe cele mai importante relatii, cu plecari din sau catre Bucuresti Nord.

In plus, vor fi anulate, in zilele libere, unele trenuri Regio de naveta, care vor fi afisate in statiile de plecare/sosire.

D.R.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#trenuri suplimentare 1 mai, #trenuri litoral 1 mai, #cfr mersu trenurilor litoral , #CFR