Ziare.com

Trenuri suplimentare catre litoral, in weekend

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 17:58

   

Trenuri suplimentare catre litoral, in weekend
CFR Calatori anunta ca va introduce, pe ruta spre/dinspre litoral, mai multe trenuri suplimentare pe perioada weekendului.

Vineri si sambata va fi sumplimentat trenul accelerat 12981, care va circula pe relatia Bucuresti Nord (plecare 01.30) - Fetesti (plecare 03.26) - Constanta (sosire 04.27/ plecare 04.46) - Mangalia (sosire 06.28), se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

De vineri si pana duminica turistii vor putea merge spre mare cu trenul accelerat 12984, care va circula pe relatia Constanta (plecare 19.50) - Fetesti
(plecare 20.56) - Bucuresti Nord (sosire 22.50).

Pentru asigurarea unei calatorii confortabile CFR Calatori recomanda pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie, care pot fi cumparate cu anticipatie pentru orice destinatii de la toate statiile si agentiile de voiaj CFR, on-line sau de la distribuitorii autorizati (agentii de turism), de la automatele de vanzare din statiile CFR si de la terminalele de plati electronice Zebrapay.

Prin oferta acestei veri, pentru orice bilet cumparat online si platit cu un card MasterCard sau Maestro se acorda o reducere de 10%.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 446 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor