Cod galben de ceata in 13 judete

Marti, 14 Ianuarie 2020, ora 21:26
2326 citiri
Cod galben de ceata in 13 judete
Foto: Arhiva Ziare.com

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata pentru zone din 13 judete situate in centrul, sudul si sud-estul tarii, valabile in orele urmatoare.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 23:00, in judetul Constanta, in zona continentala si in localitatile Medgidia, Murfatlar, Mihail Kogalniceanu, Cogealac, Negru Voda, Nicolae Balcescu, Castelu, Poarta Alba, Albesti, Mihai Viteazu, Ciocarlia, Amzacea, Cuza Voda, Mereni, Comana, Baraganu, Targusor, Fantanele, Tortoman, Gradina, in judetul Tulcea, zona continentala si in localitatile Sarichioi, Jurilovca, Baia, Murighiol, Chilia Veche, Ceamurlia de Jos, Beidaud, Crisan, dar si in zonele de litoral ale celor doua judete, se va semnala ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Tot pana la ora 23:00, in zonele joase ale judetelor Cluj, Buzau si Vrancea, in judetele Galati, Vaslui, Calarasi, Ilfov, Braila, Ialomita, Teleorman (localitatile: Turnu MAgurele, Zimnicea, Islaz, Segarcea-Vale, Lita, Suhaia, Seaca, Nasturelu, Lisa, Traian, Fantanele, Ciuperceni), se va semnala local ceata care determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri. Izolat vor fi si conditii de polei si depuneri de chiciura.

Pana la ora 22:00, in judetul Dolj, se va semnala ceata, care determina reducerea vizibilitatii local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM.

Alerte de fenomene meteo periculoase în 9 județe. Vremea se schimbă în cea mai mare parte a țării
Alerte de fenomene meteo periculoase în 9 județe. Vremea se schimbă în cea mai mare parte a țării
Meteorologii anunță sâmbătă dimineață, 20 aprilie, probleme în mai multe județe din țară. Ceața este cea care le va da de furcă în special șoferilor în următoarele ore....
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#cod galben ceata , #cod galben