Cod galben de furtuna: Se apropie de Bucuresti

Vineri, 18 Iulie 2014, ora 14:39
3187 citiri
Cod galben de furtuna: Se apropie de Bucuresti

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de furtuna, valabila vineri dupa-amiaza, pentru cea mai mare parte a judetului Ilfov, precum si pentru patru judete din centrul tarii.

Potrivit Administratiei Nationale de Meterologie, intre orele 13:55 si 15:55, in cea mai mare parte a judetului Ilfov, incepand din nord-est, se vor semnala descarcari electrice, intensifcari ale vantului, grindina de dimensiuni mici si medii, cantitatile de apa urmand sa depaseasca izolat 25 l/mp.

De asemenea, sub cod galben de ploi se afla si judetul Sibiu, inclusiv municipiul Sibiu, precum si judetul Alba, inclusiv orasele Alba Iulia si Sebes, precum si judetul Covasna, inclusiv municipiul Sfantu Gheorghe.

Cele trei judete din centrul tarii se vor afla sub avertizare intre orele 14:30 si 16:30, cand se vor semnala cantitati de precipitatii care pot depasi 25 l/mp, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina de dimensiuni mici si medii.

Nu in ultimul rand, sub avertizare cod galben de furtuna se afla si judetul Hunedoara, intre orele 14:45 si 15:45, inclusiv orasele Deva si Hunedoara, unde se vor semnala averse de ploaie care vor cumula izolat peste 25 l/mp, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, precum si grindina de dimensiuni mici.

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ploi torențiale și vânt puternic în aproape jumătate de țară. Cât va dura vremea rea
Ploi torențiale și vânt puternic în aproape jumătate de țară. Cât va dura vremea rea
Meteorologii au anunțat că ploile vor continua până joi seară, iar în sud-estul ţării vor fi averse, descărcări electrice şi, izolat, grindină şi vijelii. În 16 judeţe din...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#cod galben furtuna Ilfov, #avertizare furtuna Ilfov, #cod galben ploi, #cod galben Sibiu, #cod galben Alba, #cod galben Hunedoara , #cod galben
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Hermanstadu', acolo ploua putzin,