Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cod Galben de inundatii si viituri in sase judete

Sambata, 10 Octombrie 2015, ora 13:17
2469 citiri
Cod Galben de inundatii si viituri in sase judete

Administratia Nationala Apele Romane a emis, sambata la pranz, o atentionare hidrologica Cod Galben de inundatii pentru judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Galati si Tulcea, valabila de duminica dupa-amiaza pana luni seara.

"Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din bazinele hidrografice mentionate, cu posibile depasiri ale cotelor de atentie", se arata in atentionarea citata.

Astfel, in intervalul 11.10.2015 ora 06,00 - 12.10.2015 ora 24,00 sunt vizate raurile din bazinele hidrografice: Timis superior, Barzava - bazin superior si mijlociu, Caras, Nera (judetul Caras-Severin), Cerna (judetele Gorj si Caras-Severin), afluentii Muresului din judetul Hunedoara, Drincea, Desnatui (judetele Mehedinti si Dolj), Jiu superior si afluentii sai din bazinul superior si mijlociu (judetele Hunedoara, Gorj, Mehedinti si Dolj), afluentii Oltului mijlociu si inferior din judetele Sibiu, Valcea, Gorj, Olt si Arges.

De asemenea, vor fi afectate de fenomenele mentionate, in intervalul 11.10.2015 ora 14,00 - 12.10.2015 ora 24,00, raurile din bazinele hidrografice: afluentii Oltului din judetele Brasov si Covasna, Arges superior (judetele Arges si Dambovita), bazinele superioare ale Ialomitei, Prahovei si Teleajenului (judetele Dambovita si Prahova), Buzau superior si afluentii sai din judetele Covasna si Buzau, Putna - bazin superior si afluenti, Ramnicu Sarat (judetele Vrancea si Buzau), Barlad superior si afluenti (judetele Vaslui, Galati, Bacau si Vrancea), afluentii mici din bazinele inferioare ale Siretului si Prutului (judetele Bacau, Vrancea, Vaslui si Galati) si raurile din Dobrogea (judetele Tulcea si Constanta).

"Aceste fenomene se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe raurile mici din zonele de deal si munte din judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges in intervalul 11.10.2015 ora 18,00 - 12.10.2015 ora 12,00 si pe raurile mici din judetele Galati si Tulcea in intervalul 12.10.2015 ora 06,00 - 12.10.2015 ora 22.00", se precizeaza in atentionare.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#inundatii viituri cod galben, #cod galben inundatii , #cod galben