Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Contrabandisti de tigari, retinuti in Vaslui, Maramures si Galati

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 20:10
840 citiri
Contrabandisti de tigari, retinuti in Vaslui, Maramures si Galati
Foto: Arhiva

Politia de Frontiera din Vaslui a retinut marti trei contrabandisti de tigari moldoveni care incercau sa aduca ilegal in tara peste 33.000 de pachete de tigari, care proveneau din Republica Moldova.

Politistii de frontiera din Vaslui, in colaborare cu cei de peste Prut, au reusit sa prinda in flagrant mai multe persoane care desfasurau activitati de contrabanda, in zona de responsabilitate a Punctului de Frontiera Husi.

Pe malul romanesc al raului Prut au fost descoperite 33 de colete, in care se aflau 33.200 pachete de tigari Plugarul, care au fost transportate cu o barca de cauciuc, se arata intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com.

Trei cetateni moldoveni au fost retinuti si s-au ales cu dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda. Intreaga cantitatea de tigari, in valoare de 65.520 lei, a fost confiscata.

Pe de alta parte, politistii de frontiera din Galati au retinut doi contrabandisti de tigari care incercau sa introduca ilegal in tara 56.000 de pachete de tigari, care proveneau din Republica Moldova.

In urma unui flagrant, politistii i-au fost descoperit pe C. Marian Ionel si D. Vasile Cristinel ca transportau cu o autoutilitara 56.000 pachete cu tigari tot marca Plugarul.

Cele doua persoane, care fac parte dintr-un grup infractional organizat, au primit din partea instantei mandate de arestare preventiva pentru 29 zile, iar tigarile au fost confiscate.

Politistii de frontiera maramureseni anunta si ei ca au retinut, in noaptea de marti spre miercuri, trei persoane care au incercat sa introduca ilegal in tara aproximativ 25.000 pachete tigari de provenienta ucraineana cu ajutorul unor cai.

Intreaga cantitate de tigari, in valoare de peste 211.000 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cei trei maramureseni s-au ales cu dosare penale, se arata in alt comunicat remis Ziare.com.

I.U.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#contrabandisti tigari moldoveni retinuti, #retinuti politie frontiera Vaslui , #contrabanda