Tigari de contrabanda cu aroma de hamburger

Marti, 10 Martie 2009, ora 11:42
1362 citiri
Tigari de contrabanda cu aroma de hamburger

De la transportul drogurilor in gandaci, ascunderea lor in diferite parti ale corpului, traficantii, de data aceasta de tigari, au gasit o metoda si mai ingenioasa sa pacaleasca autoritatile: tigari de contrabanda cu aroma de hamburger.

Asta au descoperit azi noapte politistii de frontiera de la Nadlac, din judetul Arad, care au depistat un nou transport de proportii cu tigari de contrabanda, informeaza Evenimentul zilei.

In TIR se aflau peste peste 368.160 pachete tigari - marca Jin Ling, ascunse in cutii de chifle pentru hamburger. Valoarea pe piata a tigarilor se ridica la suma de aproape 2.209.000 lei, aproximativ 520.000 euro.

Daca ar fi ajuns cu bine pe piata neagra din vestul Europei, traficantii obtineau in urma acestui transport, un profit de peste doua milioane de euro.

TIR-ul, inmatriculat in Germania, venea din Grecia si transporta in Germania 12 tone de chifle pentru hamburger. Numai ca in acte figura o cantitate mai mare de marfa decat arata cantarul din frontiera. Asa ca politistii de frontiera au trecut la controlul amanuntit al transportului.

Tigarile au fost predate inspectorilor vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale Timisoara, care au confiscat si TIR-ul.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#tigari aroma hamburgher, #tigri contrabanda Nadlac, #tigari TIR Germania , #contrabanda