Alte 7 decese de coronavirus in Romania, inclusiv doi tineri de 26 si 30 de ani

Vineri, 24 Aprilie 2020, ora 11:23
12506 citiri
Alte 7 decese de coronavirus in Romania, inclusiv doi tineri de 26 si 30 de ani
Foto: Arhiva Ziare.com

Inca 7 decese cauzate de coronavirus au fost anuntate vineri de Grupul de Comunicare Strategica. Astfel, bilantul negru ajunge la 552 de morti de COVID-19 in tara noastra.

Este vorba despre 2 femei si 5 barbati din judetele Bihor, Prahova, Mures, Iasi, Galati si Neamt.

Barbatul care a murit in Bihor avea doar 30 de ani, iar cel din Mures - 26.

Iata detalii despre decesele anuntate vineri, 24 aprilie:

Deces 546 - un tanar de 30 de ani din judetul Bihor, care s-a internat pe 10 aprilie la Spitalul Clinic Municipal Oradea, sectia de Boli Infectioase, iar in 17 aprilie a fost transferat la ATI. Virusul a fost confirmat pe 10 aprilie si a murit pe 23. Suferea de astm bronsic.

Deces 547 - o femeie de 52 de ani din judetul Prahova, care s-a adresat telefonic medicului de familie pe 17 aprilie pentru febra si dureri de spate. A cerut o ambulanta, insa a refuzat deplasarea la spital. Pe 20 aprilie este chemata din nou ambulanta pentru resuscitarea femeii, insa fara succes. Abia pe 22 aprilie i s-au recoltat probe pentru testare si virusul s-a confirmat pe 23, la 3 zile dupa deces. Nu sunt precizate comorbiditati.

Deces 548 - o femeie de 80 de ani din judetul Mures, care s-a internat pe 21 aprilie in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Mures, iar a doua zi a fost transferata pe sectia de medicina interna a Spitalului Clinic Judetean Mures. Tot pe 22 s-a confirmat prezenta bolii si in aceeasi zi a murit. Comorbiditati: Boala cardiovasculara, IC, hipertensiune arteriala, diabet zaharat.

Deces 549 - un barbat de 26 de ani din judetul Mures, care s-a internat pe 21 aprilie in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Mures, iar a doua zi a fost transferat pe sectia de cardiologie. Tot pe 22 s-a confirmat prezenta virusului si pe 23 tanarul a murit. Comorbiditati: obezitate.

Deces 550 - Un barbat de 82 de ani din judetul Iasi, care s-a internat pe 8 aprilie in Spitalul Municipal de Urgenta Pascani, la Sectia ingrijiri paleative, iar pe 23 aprilie a fost transferat la ATI, zi in care a si murit. Virusul fusese confirmat pe 22 aprilie. Comorbiditati: hipertensiune arteriala si diabet zaharat.

Deces 551 - un barbat de 66 de ani din judetul Galati, care a fost internat pe 10 aprilie in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Galati, iar pe 13 transferat la Sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Galati. Boala era confirmata inca din 7 aprilie. A murit pe 23 aprilie. Suferea de Parkinson, Hepatita virala tip B si Dementa. Pacientul

facea parte din focarul COVID-19 care evolueaza in caminul de batrani Galati.

Dupa confirmarea bolii, a fost izolat in camin, pana cand a existat un loc liber in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Galati.

Deces 552 - Un barbat de 73 de ani din judetul Neamt, care s-a internat pe 10 aprilie in Spitalul Judetean Piatra Neamt, la Sectia ATI, cu penumonie interstitiala. S-a confirmat virusul pe 14 aprilie. Suferea de diabet zaharat.

Urmareste LIVE cele mai importante informatii despre pandemia de coronavirus

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#decese coronavirus Romania , #coronavirus