Deputatul Mircea Banias a fost confirmat cu coronavirus

Luni, 16 Martie 2020, ora 21:01
16218 citiri
Deputatul Mircea Banias a fost confirmat cu coronavirus
Foto: Facebook/Mircea Banias

Deputatul PNL Mircea Banias a fost confirmat cu coronavirus, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

"In cursul zilei de luni, 16 martie, au fost comunicate rezultatele testelor efectuate sambata, 14 martie, la Palatul Parlamentului. In urma acestora a fost confirmat un singur caz pozitiv al infectarii cu noul coronavirus (COVID-19) in persoana deputatului Mircea Banias", precizeaza Grupul de Comunicare Strategica intr-un comunicat.

Acesta spune insa ca nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmati pozitiv cu noul coronavirus.

"Potrivit declaratiilor domniei sale, nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmati pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chitac si nu a efectuat deplasari in zone aflate sub atentionare. Deputatul Mircea Banias este asimptomatic. Si in cazul domniei sale va fi declansata ancheta epidemiologica pentru identificarea tuturor contactilor", se mai arata in comunicat.

Grupul de Comunicare Strategica recomanda tuturor persoanelor care s-au aflat intr-un contact direct cu o persoana confirmata cu noul coronavirus sa se autoizoleze la domiciliu si sa informeze in cel mai scurt timp autoritatile.

Parchetul General a anuntat luni ca deschide dosar penal in cazul senatorului Vergil Chitac, diagnosticat pe 13 martie cu coronavirus.

Chitac stia ca a fost expus in strainatate la coronavirus, insa nu a anuntat. Mai mult, el s-a dus saptamana trecuta in Senat, dar si la sedinta conducerii PNL. Drept urmare, a infectat mai multi liberali.

In plus, Vergil Chitac, sotia si asistentul lui au fost dusi fara izoleta si fara vreun echipament de protectie la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Citeste cele mai noi informatii despre coronavirus

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre criza provocata de coronavirus in Romania si in lume

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Mircea Banias coronavirus, #deputat PNL coronavirus , #coronavirus
Comentarii
Poza Rapidulet
Rapidulet
rank 2
Pei si atunci de unde a luat virusul? Sau minte si respectivul cum
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Tuturor celor care sufera de acest virus, le doresc grabnica