Inca 5 decese de coronavirus in Romania, bilantul ajunge la 270. Doar azi au fost anuntate 22 de morti

Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 19:03
18168 citiri
Inca 5 decese de coronavirus in Romania, bilantul ajunge la 270. Doar azi au fost anuntate 22 de morti
Foto: Octav Ganea/Inquam Photos

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat vineri seara inca 5 decese, dupa ce in timpul zilei transmisese inca 17 decese de coronavirus inregistrate in Romania.

Vineri in total murit 13 barbati si 9 femei, din Constanta, Brasov, Ilfov, Sibiu, Arad, Hunedoara, Gorj, Timis, Mures, Neamt, Bacau, Bihor, Galati, Suceava si Bucuresti.

Iata decesele anuntate vineri, 10 aprilie:

Deces 249 Barbat, 79 ani, judetul Arad. A fost internat in Spitalul Clinic Judetean Arad pe 8 aprilie cu pneumonie si insuficienta respiratorie acuta. In aceeasi zi s-a confirmat infectia cu coronavirus si a si murit. Comorbiditati: Sechele TBC, Cardiopatie ischemica, Bloc de ramura dreapta.

Deces 250 Femeie, 45 ani, judetul Arad. A fost internata in Spitalul Clinic Judetean Arad pe 7 aprilie cu bronhopneumonie si insuficienta respiratorie acuta. A murit in aceeasi zi, iar confirmarea virusului a venit pe 8 aprilie. Comorbiditati: Obezitate gr. II/III.

Deces 251 Barbat, 66 ani, judetul Gorj. A fost internat in Spitalul Judetean Targu Jiu la Sectia ATI pe 5 aprilie. Boala a fost confirmata pe 9 aprilie, desi pacientul a murit pe 7 aprilie. Comorbiditati: Insuficienta cardiaca, Cardiomiopatie dilatativa. Emfizem pulmonar. Bloc atrio-ventricular. Pleurezie masiva. BPOC

Deces 252 Femeie, 77 ani, Bucuresti. A fost internata in Spitalul Universitar pe 20 martie pentru dializa. In 4 aprilie s-a confirmat infectia cu COVID-19 si a fost transferata la Spitalul Colentina. A murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Insuficienta Renala Cronica

Deces 253 Femeie, 74 ani, judetul Hunedoara. A fost internata in Spitalul Municipal Hunedoara la Sectia ATI pe 2 aprilie. S-a confirmat boala abia pe 8 aprilie, la 6 zile de la recoltarea de analize. Iar femeia a murit pe 5 aprilie, mult inainte de recoltare, fiind anuntat decesul abia azi. Comorbiditati: HTA

Deces 254 Femeie, 69 de ani, din judetul Timis (intoarsa din Germania). A fost internata in Spitalul Municipal Lugoj, pentru tuse si dificultati in respiratie, pe 20 martie si transferata in 24 martie la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Timisoara. Pe 25 martie s-a confirmat infectia cu COVID-19. A murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Boala cardiovasculara

Deces 255 Barbat, 49 de ani, din judetul Mures. A fost internat in Spitalul Clinic Judetean Mures, pentru tuse si dificultati in respiratie, dar si slabiciune generala, pe 7 aprilie, cand s-a confirmat si infectia cu coronavirus. A murit pe 8 aprilie. Comorbiditati: Boala cardiovasculara si HTA, Diabet zaharat, Obezitate, steatoza hepatica, boala renala, hiperparatiroidism.

Deces 256 Femeie, 76 de ani, din judetul Mures. A fost internata in Spitalul Clinic Judetean Mures, pentru febra, tuse si dificultati in respiratie, pe 6 aprilie, apoi fiind transferata la sectia Chirurgie-COVID SC Mures, pe 7 aprilie, cand s-a confirmat boala. A murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Diabet Zaharat, Parkinson, fractura de col femural.

Deces 257 Barbat, 84 de ani, din judetul Neamt. A fost internat in Spitalul Judetean Clinic de Urgenta Piatra Neamt, sectia de nefrologie. Boala s-a confirmat pe 2 aprilie si am murit pe 9 aprilie. Comorbiditati: Boala renala cronica. E vorba despre o persoana dializata la un centru in care au fost si alte cazuri confirmate.

Deces 258 Barbat, 75 de ani, din judetul Bacau. Boala a debutat pe 31 martie, cand s-a internat la Spitalul Municipal Onesti, unde a primit oxigen pe masca. A fost confirmata boala pe 1 aprilie in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. A murit pe 9 aprilie. Boli preexistente: Pneumopatie acuta, Insuficienta respiratorie acuta. BPOC. HTA. ICC. Insuficienta renala acuta.

Deces 259 Barbat, 53 de ani, din judetul Bacau. A fost internat in Spitalul Municipal Onesti la Sectia Boli infectioase pe 7 aprilie, cu diagnosticul pneumonie. Pe 9 aprilie s-a confirmat infectia cu COVID-19 in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. A murit in aceeasi zi. Boli preexistente: Pneumonie bilaterala. Insuficienta respiratorie acuta severa. HTA. Obezitate.

Deces 260 Barbat, 67 de ani din judetul Bacau, cu expunere in Bucuresti. Pe 23 martie a fost internat la INBI BALS. I s-au recoltat probe respiratorii pe 23 martie si in aceeasi zi s-a primit confirmarea. El a murit pe 10 aprilie. Conditii medicale pre-existente: diabet zaharat. A avut contact cu un caz confirmat care a revenit din Dubai

Deces 261 Femeie, 47 de ani, din judetul Bihor. A fost internata pe 9 aprilie in SCM Oradea-Sectia Boli infectioase, in stare grava. I s-a confirmat infectia si a murit in aceeasi zi.

Deces 262 Femeie, 80 de ani, din Bucuresti. Boala a debutat pe 29 martie. A fost internata in perioada 15-31 martie in Spitalul Universitar, iar pe 31 martie a fost transferata in Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes" Bucuresti. A murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: Boala cardiovasculara.

Deces 263 Barbat, 50 de ani, din judetul Galati. A fost internat pe 30 martie in Spitalul de Boli Infectioase Galati, fiind transferat in Sectia ATI pe 2 aprilie. A murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: HTA. Diabet zaharat. Pacientul revenise din Spania pe 13 martie.

Deces 264 Barbat, 46 de ani, din judetul Suceava. A fost internat pe 22 martie in Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Pe 5 aprilie s-a confirmat infectia cu COVID-19 si pe 9 aprilie a murit. Conditii medicale pre-existente: Obezitate morbida, CIC, HTA, Diabet zaharat tip II.

Deces 265 Femeie, 80 de ani, din judetul Timis. S-a internat in SCBIP Timisoara-Sectia Pneumologie pe 5 aprilie. Boala a fost confirmata in aceeasi zi si a murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: Boala cardio-vasculara. Diabet zaharat tip II. A avut contact cu un caz confirmat.

Deces 266 Barbat, 42 de ani din judetul Constanta. S-a internat pe 7 aprilie in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, in stare grava, cu saturatia in oxigen a sangelui arterial (SaO2) mai mica de 90%. Rezultatul a fost conformat pe 7 aprilie in Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta, iar barbatul a murit pe 10 aprilie. Conditii medicale pre-existente: obezitate, hiperglicemie (incontrolabila cu insulina).

Deces 267 Barbat, 65 de ani din judetul Brasov. A fost internat pe 1 aprilie in Spitalul Judetean de Urgenta Brasov, sectie Chirurgie II, pentru gangrena umeda diabetic.

A fost contact de salon cu un caz confirmat, care ulterior a decedat. S-au rezoltat probe pe 8 aprilie si confirmat pe 9 aprilie. Pe 10 aprilie barbatul a murit. Conditii medicale pre-existente: Diabet zaharat tip II, angiopatie periferica, polineuropatie, obezitate, cardiopatie ischemica, Infarct miocardic acut vechi.

Deces 268 Barbat, 72 de ani din judetul Brasov. El a fost internat in Spitalul Clinic Judetean Brasov, sectie Chirurgie II, pentru gangrena antepicior bilateral, Insuficienta hepato-renala cronica, Insuficienta arterio-venoasa cronica. A fost contact de salon cu un caz confirmat, care ulterior a decedat. Pe 8 aprilie i s-au recoltat probe si pe 9 a fost confirmat. Barbatul a murit pe 10 aprilie. Conditii medicale pre-existente: insuficienta hepato-renala cronica, diabet zaharat tip II.

Deces 269 Barbat, 51 de ani din judetul Sibiu. El a fost internat in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, in perioada 24-28 martie, pe sectia Medicala, transferat in sectia ATI in data de 28 martie, de unde este transferat pe sectia Medicala 1 in data de 09 aprilie.

A fost contact de salon cu un caz confirmat. Pe 5 aprilie s-a confirmat rezultatul, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu. Barbatul a murit pe 9 aprilie. Conditii medicale pre-existente: ciroza hepatica etanolica decompensate, trombocitopenie, hipersplenism, varice esofagiene grd. II, hipertensiune arteriala, tiroidita autoimuna, obezitate grd. II.

Deces 270 Femeie, 78 de ani din judetul Ilfov. Ea a fost internata in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, sectia cardiologie, pana in data de 20 martie. A fost externata, iar starea generala de s-a sanatate s-a deteriorat si a fost internata, iar pe 29 martie la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals Matei Bals. Pe 29 martie i s-au recoltat probe si pe 30 martie a fost confirmat virusul la Institutul National de Boli Infectioase Prof. Matei Bals Matei Bals. Femeia a murit pe 10 aprilie.

Urmareste LIVE cele mai importante informatii despre pandemia de coronavirus

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#coronavirus morti Romania , #coronavirus