Magistratii corupti cer partide de sex si produse alimentare

Sambata, 14 August 2010, ora 10:59
4857 citiri
Magistratii corupti cer partide de sex si produse alimentare
Foto: Arhiva

Magistratii corupti nu se mai multumesc cu spaga, ci acum cer si favoruri sexuale. Un procuror si doi judecatori au ajuns in arest dupa ce DNA a constatat ca acestia cereau sume de bani, produse alimentare si favoruri sexuale.

Unul dintre ei este Dumitru Rebegea (34 de ani) - seful Sectiei Penale de la Tribunalul Prahova, arestat, la 5 noiembrie 2009, pentru coruptie, scrie Adevarul.

El a fost acuzat ca, in schimbul a 45.000 de euro si a unei partide de sex cu avocata, a pus in libertate doi interlopi periculosi: Zamfir Sandu, zis "Austrianu'" si Florin Parjol, zis "Ghenosu'".

Avocata Viorica Iosefina Pilica a povestit ca Dumitru Rebegea i-a promis ca-l va elibera pe Sandu Zamfir - cunostinta de-a ei - iar in schimb i-ar fi cerut sa petreaca "singuri o dupa-amiaza".

Un alt magistrat este Nelu Carpen (36 de ani), prim-procurorul Parchetului Buftea, arestat, la 24 aprilie 2010, pentru 17 fapte de coruptie, dupa aproape 10 luni de monitorizare SRI. In afara de manariile cu dosarele penale-in special cele privind infractiuni la Codul Rutier, Carpen a fost prins pe camerele video, instalate de anchetatori in biroul sau, in timp ce intretinea relatii sexuale cu avocata Claudia Galceava.

"Ma mai vizita din cand in cand la birou, pana a venit la mine si a incercat sa-mi dea niste bani din partea unui client al sau. Atunci am dat-o afara din birou", s-a plans Carpen judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti.

Si vicepresedintele Judecatoriei Petrosani, Valentin Popescu (52 de ani), arestat la 31 martie 2010, a fost acuzat ca, pe langa luarea de mita in forma continuata, ar fi cerut favoruri sexuale unei persoane pentru a inchide un dosar penal privind infractiuni la Codul Rutier. In final, presupusa amanta a devenit denuntatoare in dosar. Judecatorul a fost trimis in instanta pentru nu mai putin de sase infractiuni de coruptie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#magistrati corupti, #justitie coruptie, #magistrati favoruri sexuale , #coruptie
Comentarii
Poza maxi
maxi
rank 5
SRI ASTA, E MINUNAT..PRINDE PESTII MICI, RECHINII MARI AI LASA NEMONITORIZATI!!
I
I.E.Feher
rank 1
Sarmanele avocate din Romania - la ce au fost buni ani de universitati