Ziare.com

Comisar de la Garda Financiara, audiat in dosarul mitei de la ANAF

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 11:06

   

Comisar de la Garda Financiara, audiat in dosarul mitei de la ANAF
Comisarul Cornel Croitoru, de la Garda Financiara, este audiat miercuri la DNA in dosarul mitei de la ANAF, de 1,8 milioane de euro, care conform declaratiilor ar fi ajuns la liderul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar.

In acest caz a fost arestat si consilierul ANAF Nicolae Adrian Gavrila, dupa ce avocatul Marius Stacescu, arestat in acelasi dosar, a declarat in fata instantei ca acesta ar fi cerut spaga de un milion de euro pentru Sorin Blejnar.

In motivarea arestarii consilierului ANAF, judecatorii arata ca directorul executiv al Vamii Bucuresti, Viorel Comanita, ar fi primit si el mita in valoare de 300.000 de euro.

Miercurea trecuta, Nicolae Gavrila si Marius Stancescu au fost retinuti pentru trafic de influenta si ulterior arestati pentru 29 de zile, acuzati find ca ar fi primit si intermediat mite in valoare totala de aproape 2 milioane de euro.

Presedintele ANAF a negat ca ar avea vreo implicare in cazul coruptiei din vami si a spus ca nu luat mita "nici macar un euro".

- continua -

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1420 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor