Adolescenta ucisa de un fost preot in Mamaia: Crima, dupa o partida de sex - de ce s-a enervat barbatul

Duminica, 12 Aprilie 2015, ora 19:57
13556 citiri
Adolescenta ucisa de un fost preot in Mamaia: Crima, dupa o partida de sex - de ce s-a enervat barbatul

Fostul preot care a ucis o adolescenta de 15 ani, sambata, intr-un apartament din Mamaia, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminica, dupa o decizie a judecatorilor de la Tribunalul Constanta.

Laurentiu Aspru, care este acum cercetat pentru omor calificat, le-a spus anchetatorilor ca venise din Bistrita Nasaud la Mamaia pentru o partida de sex cu fata pe care a ajuns sa o omoare, arata Neptun TV.

Fostul preot a fost audiat cinci ore, timp in care le-a povestit anchetatorilor cum a cunoscut-o pe adolescenta si cum a ajuns sa o ucida prin strangulare.

Barbatul a marturisit ca a cunoscut-o pe tanara pe un site de matrimoniale. El le-a spus politistilor ca stia ca este prostituata, dar nu si ca are 15 ani, intrucat ea il facuse sa creada ca are 20 de ani.

Adolescenta ucisa de un fost preot intr-un apartament din Mamaia

Acesta a mai precizat ca a venit pana in Mamaia pentru o partida de sex si s-a intalnit cu fata in apartamentul din nordul statiunii, vineri seara. Barbatul si-a iesit din minti sambata dimineata, pentru ca adolescenta i-a cerut mai multi bani, pe motiv ca depasise timpul pentru care platise. Disputa a degenerat, iar fostul preot a ucis-o pe fata.

"Am luat-o pur si simplu in brate si am strans-o la piept. Nu a opus rezistenta. Mainile mi-au ajuns de pe spatele ei pe gatul ei si am strans-o pana cand a lesinat. Am intins-o pe pat, apoi am luat un cablu electric de la un fier de calcat, l-am infasurat de patru ori in jurul gatului fetei si am sugrumat-o", a recunoscut el in fata anchetatorilor.

Dupa ce a comis crima, fostul preot s-a dus la masina parcata in apropierea blocului, a baut cateva beri si a sunat la politie. Acesta a fost retinut in scurt timp.

Investigatorii au stabilit ca barbatul a venit din Bistrita Nasaud pana in Mamaia pentru o partida de sex tocmai pentru ca aici nu il cunostea nimeni.

Victima sa era o fata saraca din Navodari, Ramona, care provedea dintr-o familie dezorganizata. Tatal sau a parasit-o, iar mama avea probleme psihice. Se pare ca tanara se prostitua pentru a se putea intretine.

Romania TV relateaza ca Laurentiu Aspru are o fiica de aceeasi varsta cu victima sa, iar vecinii il descriu ca fiind un om violent. Din acest motiv, sotia sa l-a parasit in urma cu sase luni. Femeia a luat cu ea baietelul lor de sase ani, insa a lasat-o pe fiica de 15 ani in casa cu tatal ei.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#preot ucis adolescenta, #preot ucis adolescenta arestat, #preot ucis adolescenta sex , #crima