Alexandru Cumpanasu are garda de corp si masina de la Ministerul de Interne

Marti, 27 August 2019, ora 16:53
14467 citiri
Alexandru Cumpanasu are garda de corp si masina de la Ministerul de Interne
Foto: Arhiva Facebook/ Alexandru Cumpanasu

Alexandru Cumpanasu, seful ONG-ului Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei, care este unchiul Alexandrei, una dintre victimele de la Caracal, a anuntat ca a primit protectie de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

El precizeaza, pe contul sau de Facebook, ca solicitarea a fost facuta intrucat atat el, cat si familia sa au primit amenintari cu moartea, dar si alte forme de amenintare.

"Dragi prieteni, pt ca mai multi colegi m-au intrebat, va informez ca am solicitat MAI asigurarea protectiei mele si a familiei in aceasta perioada. Lupta cu clanurile mafiote din stat si din afara lui i-a facut pe unii s-o ia razna si sa ma ameninte pe mine si familia mea cu moartea, dar si alte forme de amenintare. Am urmat calea legala si am informat Parchetul General si MAI.

Care au dispus masurile pe care le-au considerat necesar in functie de informatiile predate, dar si cele pe care acestia le detin. S-a incercat initial propunerea ca Politia sa faca acest lucru, insa am refuzat categoric, pt ca efectiv nu mai am incredere in aceasta institutie. Motiv pt care s-a recurs la Jandarmerie", a scris Alexandru Cumpanasu pe reteaua sociala.

Totodata, el a afirmat ca viata lui a devenit un cosmar.

"Viata mea a devenit un cosmar pe care nu il doresc nimanui: dispare intimitatea, apare teama si nu mai ai viata ta. Sper ca aceasta batalie sa o castig cat mai repede pt a ma putea intoarce la viata mea obisnuita si linistita de dinainte si sa nu ma gandesc in permanenta la securitatea copiilor mei. Nu este placut sa te uiti peste umar insa batalia cu clanurile mafiote nu este o batalie cu o manastire de maici", se mai arata in postare.

Potrivit unor surse citate de G4Media, Cumpanasu i-ar fi scris chiar ministrului de Interne, Mihai Fifor. El ar fi pazit acum de o garda de corp din Brigada speciala de interventie a Jandarmeriei si se deplaseaza cu un VW Touareg pus la dispozitie de MAI.

Mihai Fifor ar fi al doilea ministru care actioneaza la cererea lui Cumpanasu dupa ce ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a trimis, pe 21 august, Corpul de control la Institutul National de Medicina Legala "Mina Minovici" pentru a face verificari privind aspecte administrative.

Ministrul Sanatatii a luat decizia dupa ce Alexandru Cumpanasu a cerut verificari la aceasta institutie cu privire la gestionarea informatiilor despre expertizele efectuate in cazul Caracal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Alexandru Cumpanasu protectie MAI , #crima