Asasinarea interlopului Gheorghita Mararu, facuta la comanda?

Joi, 25 Noiembrie 2010, ora 15:14
7020 citiri
Asasinarea interlopului Gheorghita Mararu, facuta la comanda?

Incidentul armat din Piatra Neamt ce s-a soldat cu uciderea interlopului Gheorghita Mararu si ranirea fratelui sau, Bogdan Mararu, este posibil sa fi fost comandat.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie fac cercetari si cu privire la eventuala instigare a lui Cristian Chilat de a-i executa pe fratii Mararu.

Seful IPJ Neamt, cu ochii in lacrimi: De ce era atat de interlop Mararu, ca dadea bani cu camata? (Video)

Banuielile anchetatorilor vin in contextul in care Chilat are doi copii mici de care este atasat, iar implicarea lui in eliminarea fratilor Mararu ii poate aduce o condamnare de 20 de ani de detentie, astfel ca nu-si va mai vedea familia mult timp, ceea ce face cu atat mai bizara actiunea sa, potrivit surselor mentionate.

Gheorghita Mararu a fost ucis pe 13 noiembrie in urma unui atac armat petrecut intr-o cafenea din centrul orasului Piatra-Neamt. Mararu, care se afla impreuna cu fratele sau in cafenea, a fost impuscat de trei ori, iar fratele sau de doua ori, insa cel din urma a scapat cu viata.

Igas: Am venit sa fac ordine, nu sa stau cu mainile incrucisate

Interlopul Gheorghita Mararu a fost inmormantat pe 18 noiembrie, la eveniment fiind prezenti peste 1.000 de oameni si fiind necesara mobilizarea a peste 200 de politisti.

Cristian Chilat, arestat la nici 24 de ore dupa ce l-a impuscat pe Mararu, a fost adus la Bucuresti, pe 18 noiembrie, dupa ce Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a preluat cazul sau.

Demiteri in Politie: Petre Toba si Dan Fatuloiu, schimbati din functie

Gloantele de la Neamt au facut victime si in Politie, in urma scandalului atat seful IPJ Neamt Aurelian Soric, cat si seful Politiei Romaniei Petru Toba si secretarul de stat in Ministerul de Interne Dan Fatuloiu pierzandu-si functiile.

Mai mult, este asteptat ca mai multi sefi de post din Neamt, care s-au solidarizat cu fostul lor sef Aurelian Soric, sa fie, de asemenea, demisi.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#Chilat crima piatra Neamt, #asasinat Gheorghita Mararu interlop, #crima comanda Mararu Chilat , #crima