Cine e jurnalista care si-a ucis mama - vezi povestea ei de viata

Miercuri, 06 Iulie 2011, ora 21:02
12090 citiri
Cine e jurnalista care si-a ucis mama - vezi povestea ei de viata

Cristina Verona, jurnalista din cartierul Primaverii care si-a omorat mama dupa care s-a sinucis, reprezinta povestea trista a femeii implinite din punct de vedere profesional, insa cu o viata personala total nesatisfacatoare.

Fost jurnalist si expert in comunicare, dar si fost redactor-sef la revistele Elle Romania si Reader's Digest, Verona a fost un om de care cei care au lucrat cu ea isi amintesc cu drag, datorita profesionalismului de care a dat dovada.

Cariera sa a fost, de-a lungul anilor, in plina ascensiune, iar femeia a ajuns sa ocupe functia de redactor-sef si la revista Sale&Pepe Romania, precum si PR pentru Grafitti BBDO Advertising si ofiter de Relatii Publice la The United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR).

Reprezentantii Grafitti BBDO Advertising au confirmat informatia conform careia Cristina Verona a lucrat pentru agentia de publicitate. "A fost angajata aici, dar in urma cu circa 15 ani", au precizat acestia, pentru Adevarul.

In ciuda unei cariere demne de invidiat, in viata personala, criminala nu prea avea cu ce se lauda: nu avea copii si era divortata.

Cristina Verona a fost casatorita cu fiul unor arhitecti celebri, care facea afaceri cu benzina. La scurt timp dupa ce s-a casatorit, Cristina Verona s-a mutat in cartierul Primaverii si a inceput sa conduca cele mai frumoase masini, a povestit pentru Evenimentul Zilei jurnalistul Horia Tabacu.

"Am cunoscut-o pe la inceputul anilor '90 in mediul corespondentilor straini de presa stabiliti in Romania. Lucra pentru ei si parea sa faca parte dintr-o agentie straina de presa. Ca sa fii acceptat intre acei corespondenti trebuia sa stii niste limbi straine, dintre care foarte bine cel putin doua. Trebuia sa fii un bun ziarist, sa privesti evenimentele impartial si sa le sintetizezi. Sau sa ai o legatura amoroasa. Ea facea parte din prima categorie.

Prin anul 1996 am vazut-o cu un barbat foarte bine, cu care se si maritase. Sotul ei era fiul unor arhitecti celebri si facea afaceri cu benzina. Era si bogat pentru ca, in scurt timp, Cristina a inceput sa conduca cele mai frumoase masini din Bucuresti. Bijuterii decapotabile sau jeep-uri preparate. Tot pe vremea aceea s-a mutat intr-un apartament pe str. Primaverii. Amplasata la etajul unu al unui imobil proaspat construit, casa ei era tot ce isi putea dori mai mult un bucurestean. Zona cea mai buna, suprafata locuibila mare, o sufragerie, doua dormitoare, doua bai si mai ales constructie noua", spune Horia Tabacu.

Averea sotului si capacitatile sale intelectuale par sa nu fi fost compatibile, iar jurnalista a ajuns, din nou, o femeie singura, in urma unui divort. Desi multi dau vina pentru crima comisa pe posibilele probleme psihice, survenite in urma unei vieti atipice, apropiatii sai sunt de alta parere.

De exemplu, Horia Tabacu spune despre Cristina Verona ca intotdeauna i s-a parut o persoana "foarte instruita si usor snoaba".

"Nici vorba de probleme, de tulburari psihice. Asta confirma si una dintre prietenele ei cele mai bune, Alison Mutler de la Associated Press. Care a vorbit recent cu ea. Tot de la Alison am aflat ca era foarte apropiata de mama sa si este putin probabil ca intre ele sa fi existat un conflict major", a spus el.

Cristina Verona a fost gasita intr-una dintre camerele casei sale, spanzurata de calorifer, iar mama sa a fost gasita moarta, in baie, femeia fiind dezbracata. Anchetatorii sunt de parere ca fiica s-a sinucis dupa ce si-a ucis mama.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#crima Primaverii, #crima femei moarte, #crima cartier Primaverii Cristina Verona , #crima