Criminalul de la Oradea a fost prins de Politie, dar a murit in drum spre spital

Sambata, 18 Martie 2017, ora 19:52
13080 citiri
Criminalul de la Oradea a fost prins de Politie, dar a murit in drum spre spital
Foto: captura TV

Adrian Hladii, suspectul de crima de la Oradea, a fost capturat de politisti, insa a murit in drum spre spital.

Barbatul a fost prins de politisti in apartament mamei sale din Oradea, din cartierul Nufarul, unde mai fusese cautat. Cand politistii au revenit, Adrian Hladii a fost luat prin surprindere si a sarit pe geam de la etajul patru.

El a fost ranit, iar politistii au chemat o ambulanta pentru a-l duce de urgenta la spital. Ranile insa s-au dovedit grave si Adrian Hladii a decedat in drum spre spital, informeaza Digi24.ro.

Potrivit medicilor de urgenta de la Spitalul Judetean Oradea, citati de News.ro, Adrian Hladii a fost ranit grav in urma impactului cu solul, a fost resuscitat de echipele medicale sosite la fata locului, insa a murit in ambulanta cu care era transportat la spital. La Unitatea de Primiri Urgente, barbatul nu a mai putut fi resuscitat din nou si s-a declarat decesul acestuia.

Adrian Hladii, barbatul care a impuscat mortal o tanara si a ranit inca o persoana miercuri, era cautat in toata Europa, fiind dat in consemn in Schengen.

Anchetatorii au sustinut ca, dupa ce a comis crima, miercuri, barbatul a condus pana pe malul Crisului Repede, unde a abandonat masina si a disparut.

Miercuri, Adrian Hladii a impuscat mortal o tanara de 24 de ani si a ranit un barbat.

Femeie gasita impuscata in cap intr-o masina din Oradea

Apropiatii Daliei Duca, tanara ucisa de Adrian Hladii, spun ca cei doi au avut o relatie timp de 5 ani. Barbatul era gelos si se purta violent cu Dalia.

Prietenii tinerei povestesc ca in noaptea dinaintea crimei, Hladii ar fi dat tarcoale casei in care locuia fata. De frica, aceasta a chemat un prieten de familie ca sa o apere.

Acelasi prieten care cateva ore mai tarziu a fost si el impuscat, dar a scapat cu viata. Barbatul a fost operat si este in afara oricarui pericol. "Traiectul glontului a fost oarecum superficial, deci nu a atins organe sau sisteme importante, deci si post-operator si acum starea lui este buna si probabil va fi externat intr-o zi, doua, trei", a declarat dr. Hadrian Borcea, seful UPU-SMURD Bihor.

Hladii era casatorit in Italia, unde se afla sotia lui in varsta de 30 ani. De altfel, prin intermediul acesteia au reusit politistii sa il prinda pe criminal, urmarind masina sotiei, care astazi a intrat in tara si a mers la apartamentul unde se afla Adrian Hladii.

Anchetatorii cred ca din Italia este posibil ca barbatul sa-si fi procurat pistolul de calibrul 9 mm cu care a ucis-o pe Dalia Duca.

Adrian Hladii a mai fost anchetat in Romania, de doua ori pentru furt si o data pentru distrugere. In plus, a fost condamnat in Austria pentru ca ar fi folosit carduri clonate ca sa cumpere diferite bunuri.

Tanara a fost inmormantata sambata

Aproape 500 de persoane au participat, sambata, la Oradea, la inmormantarea Daliei Duca, informeaza News.ro.

Membri ai familiei, prieteni, dar si simpli oradeni au venit, sambata, la Cimitirul Municipal din Oradea pentru a-si lua ramas bun de la tanara.

Slujba a fost oficiata de un sobor de sapte preoti, inclusiv parohul din Salaj venit special din localitatea natala a parintilor fetei.

Pe sicriul tinerei si in fata acestuia participantii au pus zeci de buchete si coroane de flori, majoritatea din flori albe.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#criminal Oradea prins, #criminal Oradea mort , #crima
Comentarii
Poza Traiannn
Traiannn
rank 5
Incep sa cred in Justitia Divina !