Dedesubturile crimei care a zguduit scena politica: Principalul suspect e tatal sotiei nr.4

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 14:29
5776 citiri
Dedesubturile crimei care a zguduit scena politica: Principalul suspect e tatal sotiei nr.4
Foto: Facebook/Mihail Marius Balasescu

Principalul suspect in cazul decesului lui Mihai Balasescu este fostul sau socru, potrivit unor surse judiciare.

Mihai Balasescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost gasit mort, vineri seara, intr-o locuinta din Bragadiru, judetul Ilfov, iar principala ipoteza este crima.

Lidia Cernatescu, avocata lui Mihai Balasescu, a declarat, la un post de televiziune, ca acesta avea un conflict atat cu fostul socru, dar si cu fosta sotie, Ana Maria Burghel.

Conflictul era legat de modul in care au fost impartite bunurile intre Mihai Balasescu si Ana Maria Burghel, dupa ce acestia au divortat.

Principalul motiv de cearta il constituia faptul ca Mihai Balasescu a castigat la partaj o masina, care era insa in posesia socrului sau.

Avocata sustine ca dupa partaj Mihai Balasescu a inceput sa primeasca amenintari de la fosta sotie si sora acesteia, care avea un prieten recidivist.

"Mihai Balasescu a obtinut o masina din bunurile pe care le aveau in comun si de doua saptamani era urmarit, amenintat. Fosta sotie i-a dat cu spray in fata, a fost internat la spital, a fost sa dea declaratii si cand a iesit de la politie a fost urmarit de sora Anei Burghel si de catre prietenul acesteia. Domnul Balasescu a solicitat sprijinul organelor de politie.

Crima care a socat scena politica de la noi: Ce spune Crin Antonescu

Pe data de 31 august, a fost sunat de tatal doamnei Burghel, care i-a spus: as vrea sa te ajut sa iti recuperezi bunul, pentru ca sunt certat cu fetele mele. El m-a sunat sa ma intrebe daca sunt de acord sa mearga sau ce il sfatuiesc sa faca. Eu i-am spus sa nu se duca", a declarat avocata Lidia Cernatescu.

Fostul secretar general al PNL, gasit mort intr-o locuinta. Crima, principala ipoteza

De cealalta parte, Ana Maria Burghel, cea de-a patra sotie a lui Mihai Balasescu, sustine ca acesta avea un comportament violent fata de ea, astfel incat a hotarat sa divorteze.

Mihai Balasescu a devenit cunoscut dupa ce a recunoscut ca a facut sex cu o femeie in biroul lui Crin Antonescu.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#crima Mihai Balasescu suspect socru , #crima