Noul prefect de Olt, in pelerinaj la casa lui Gh. Dinca: Vreau sa mi se intipareasca in minte acest loc

Sambata, 03 August 2019, ora 16:06
5849 citiri
Noul prefect de Olt, in pelerinaj la casa lui Gh. Dinca: Vreau sa mi se intipareasca in minte acest loc
Foto: captura video

Angela Nicolae, noul prefect al judetului Olt, a venit, sambata, in Caracal, la locuinta lui Gheorghe Dinca, si a facut declaratii de neinteles: "Vreau sa mi se intipareasca foarte bine in minte acest loc", a spus ea, precizand insa ca nu a luat masuri, fiind in functie de numai trei zile.

Noul prefect al judetului Olt, Angela Nicolae, a ajuns, sambata, in jurul orei 14.00 la locuinta lui Gheorghe Dinca, iar intrebata, de presa, de ce a venit, aceasta a raspuns ca vrea "sa i se intipareasca foarte bine in minte acest loc".

"Am venit ca om. Vreau sa mi se intipareasca foarte bine in minte acest loc, am simtit nevoia sa vad personal locul desfasurarii evenimentelor. Simt nevoia sa mi se intipareasca in memorie, sa imi amintesc intotdeauna care este datoria mea de functionar public. De a fi orientat spre cetatean. Intreaga mea compasiune catre familiile victimelor. Eu am incredere in institutiile statului, in organelle de cercetare ale DIICOT, am incredere in justitie", a spus Angela Nicolae.

Intrebata ce masuri a luat in acest caz, Angela Nicolae a spus ca este prefect de numai trei zile.

"Avem datoria de a verifica ce nu a mers bine in acest lant al actiunilor pentru a lua cele mai bune decizii in viitor. (...) M-am gandit, de ieri, din prima zi (...) Nu as vrea sa intram in astfel de discutii. As putea sa va recit pe de rost atributiile prefectului. In viitor (...) vom analiza. Sunt in a treia zi de mandat. Nu este o scuza, nu e o justificare. Urmeaza sa arat ce pot", a spus Angela Nicolae.

Potrivit prefectului, Corpul de Control al MAI verifica daca Prefectura Olt a fost informata la timp despre situatia din Caracal si ce masuri au fost dispuse.

Angela Nicolae a depus o coroana de flori la locul unde sute de oameni au aprins candele, in memoria Alexandrei.

Prefectul si subprefectul din Olt au fost demisi, in urma cu o saptamana, de ministrul de Interne de atunci, Nicolae Moga, care a anuntat ca va propune noi nume in sedinta de Guvern.

Demisiile au fost cerute de premierul Viorica Dancila, ca urmare a modului defectuos in care s-a intervenit in cazurile de la Caracal.

Petre-Silviu Neacsu, prefetul de Olt demis, se afla in concediu in momentul producerii tragediei. Alaturi de el a fost schimbat si Radu-George Ionita, subprefectul judetului Olt.

Crimele din Caracal: Trei victime sunt aproape certe, exista indicii ca inca 20 de disparitii ar putea avea legatura cu Dinca

Dosarul Caracal sta pe un butoi de pulbere. Planul DIICOT ca sa scape basma curata

Crimele din Caracal: Dinca spune ca a crezut ca cele doua fete sunt prostituate si da detalii despre ce a facut cu Luiza - avocat

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#crime Caracal prefect Olt, #Angela Nicolae prefect Olt , #crima
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Poza GWEILO
GWEILO
rank 5
De ce nu testeaza Americanii noile rachete in Sudul Romaniei ?