Judecatorul Camelia Bogdan cere CSM sa ii apere reputatia si dezvaluie ce datorie are Gadea la Voiculescu

Vineri, 19 Februarie 2016, ora 19:15
15995 citiri
Judecatorul Camelia Bogdan cere CSM sa ii apere reputatia si dezvaluie ce datorie are Gadea la Voiculescu
Foto: site CSM (Arhiva)

Judecatorul Camelia Bogdan de la Curtea de Apel Bucuresti, care a facut parte din completul care l-a condamnat pe Dan Voiculescu si care a sesizat DNA pentru tergiversarea recuperarii prejudiciului de 60 de milioane de euro in dosarul ICA, a cerut CSM sa ii apere reputatia profesionala dupa ce a fost "linsata mediatic" la Antena3.

In scrisoarea trimisa CSM, Camelia Bogdan a precizat ca cei care o denigreaza, (Mugur Ciuvica, Mihai Gadea) "ii sunt datori, direct ori indirect, intr-o forma ori alta, persoanei condamnate de mine", adica lui Dan Voiculescu, scrie Adevarul.

"Pentru detalii in privinta discutiilor cu un vadit caracter denigrator la adresa mea si a sistemului de justitie din emisiunile difuzate de Antena 3, in perioada 10.02-16.02.2016, va rog respectuos a solicita sprijinul Consiliului National al Audiovizualului in baza Protocolului de colaborare dintre CSM si CNA. (...)

Fara o minima interventie a moderatorului, impusa in asemenea situatii de legislatia audiovizuala, invitati permanenti ai postului Antena 3, precum Mugur Ciuvica, ori persoane invitate constant precum Lucia Hossu Longin, au proferat acuzatii grave la adresa mea, calificandu-ma drept 'o judecatoare corupta'", arata Camelia Bogdan.

Presedintele CSM critica reactiile politicienilor in scandalul Antena 3 vs. ANAF (Video)

Kovesi sesizeaza CSM in cazul Antena3: Induc in eroare opinia publica

Mai mult, Camelia Bogdan semnaleaza faptul ca pe site-ul Antenei 3 ii este adusa acuzatia ca ar fi "partenera de executii" cu Procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, care o apara de "parnaie".

In scrisoare, magistratul enumera o serie intreaga de jigniri si acuzatii nefondate care i se aduc. De exemplu, Mugur Ciuvica a spus ca ea ar fi "dromomana, adica are o afectiune psihica".

Dezvaluirea lui Mugur Ciuvica a fost difuzata repetat la Sinteza Zilei si comentata de diversi analisti din platou. Ea a fost preluata de Jurnalul National, dar si de alte site-uri afiliate trustului Intact, scrie Adevarul.

"Pe de alta parte, domnul Mihai Gadea, realizator al emisiunii Sinteza Zilei, are o datorie de 785.000 lei la Dan Voiculescu (conform declaratiilor de avere ale acestuia), supusa executarii silite prin poprire in contul datoriei pe care acesta din urma o are la bugetul de Stat", mai arata, printre multe altele, Camelia Bogdan in scrisoarea trimisa CSM.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Camelia Bogdan scrisoare CSM reputatie, #Camelia Bogdan atacata Antena3 , #CSM