Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Procurorii DIICOT au cerut buletinul Alexandrei, parintii nu au vrut sa il dea

Marti, 03 Septembrie 2019, ora 22:23
9373 citiri
Procurorii DIICOT au cerut buletinul Alexandrei, parintii nu au vrut sa il dea
Foto: Mediafax/Hepta.ro

Procurorii DIICOT au solicitat, luni, parintilor Alexandrei Macesanu buletinul acesteia, insa acestia nu au vrut sa il dea pana nu consulta concluziile raportului de expertiza genetica, se arata intr-un comunicat al DIICOT, emis ca raspuns la unele acuzatii din spatiul public.

"La data de 02.09.2019, procurorii DIICOT - Structura centrala au dispus, prin ordonanta, predarea de catre familia victimei M.A.M. a cartii de identitate apartinand minorei, in acest sens fiind delegati ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Craiova.

Persoanele mentionate mai sus impreuna cu un reprezentant al Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Persoane - Centrul Zonal Craiova - s-au deplasat la domiciliul parintilor victimei minore, au adus la cunostinta acestora ordonanta dispusa in cauza, precum si concluziile raportului de expertiza genetica.

Familia victimei a refuzat sa predea cartea de identitate apartinand victimei minore, motivand faptul ca solicita sa consulte continutul concluziilor respectivului raport.

In acest sens s-a incheiat un proces verbal in care a fost consemnata pozitia parintilor, iar in urma consultarii ofiterilor de politie judiciara cu procurorii de caz, s-a dispus citarea parintilor victimei minore la sediul DIICOT - Structura centrala pentru a li se pune la dispozitie concluziile documentului.

Citatia a fost emisa, parintii victimei minore luand la cunostinta si semnand in nume personal", se arata in comunicatul DIICOT.

Marti, mai multe publicatii au mediatizat o postare a lui Alexandru Cumpanasu, in care acesta reclama ca DIICOT i-ar ameninta familia cu catusele. El sustinea ca DIICOT a emis citatie prin care parintii Alexandrei sunt chemati la Bucuresti sa-i predea buletinul, altfel urmand sa fie adusi cu mandat, "in duba, cu catuse, precum ultimii infractori" si amendati cu pana la 5.000 de lei.

Luni, expertiza INML facuta publica a aratat ca oasele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca contin ADN-ul Alexandrei, cu o probabilitate de 99,93%.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#DIICOT buletin Alexandra parinti crime Caracal , #DIICOT