Tatal Adinei Florea, intrerupt de sotie cand spunea ca Iohannis ar putea avea probleme cu DNA: Distrugi copilul asta!

Vineri, 07 Septembrie 2018, ora 16:01
10200 citiri
Tatal Adinei Florea, intrerupt de sotie cand spunea ca Iohannis ar putea avea probleme cu DNA: Distrugi copilul asta!
Foto: Ziare.com

Dumitru Florea, consilier judetean PSD si tatal Adinei Florea, propunerea lui Tudorel Toader pentru sefia DNA, a adus mai multe critici institutiei pe care fiica sa ar putea sa o conduca, precizand ca are mai probleme.

Mai mult, Florea a spus, intr-o interventie telefonica la B1Tv, ca presedintele Klaus Iohannis ar putea avea probleme cu justitia. Consilierul judetean nu a apucat insa sa spuna mai multe pentru a fost intrerupt de sotie, care i-a spus ca "distrugi copilul asta".

In ceea ce priveste problemele pe care considera ca le are DNA, Dumitru Florea afirma ca sunt "ale lui Kovesi, ale lui Iohannis si altii ca ei"

"Eu cred ca va pune mana si va incerca sa le rezolva, nu stiu daca le va rezolva asa de repede sau trebuie sa o ia mai domol. Sunt diferite probleme in DNA. Problemele sunt ale lui Kovesi, Iohannis si altii ca ei", a declarat Dumitru Florea.

Dupa ce a facut aceasta declaratie, realizatorii emisiunii i-au spus lui Florea ca de Klaus Iohannis depinde ca fiica sa sa preia conducerea DNA si, astfel, ar fi mai bine sa reformuleze afirmatia facuta si sa spuna ca seful statului nu a avut probleme cu DNA.

"Nu a avut, dar poate sa aiba", a fost replica consilierului judetean.

Convorbirea a fost apoi intrerupta de sotia lui Dumitru Florea, care l-a certat si nu l-a mai lasat sa raspunda intrebarilor.

"Ma supar pe tine. Distrugi copilul asta. Le spui domne, nu stiu, vorbiti cu ea. Ce te bagi tu? Ei, dracia dracului!", a spus femeia.

Dumitru Florea declarase si joi ca sunt probleme in DNA si ca este sigur ca fiica sa va face ordine.

"Abia astept sa ajung acasa sa o vad, sper sa nu fi plecat inca la Bucuresti. O sa-i spun ca sunt bucuros si mandru de ea. Mai multe nu e nevoie, stie ea. Stiu ca are emotii, va aparea in fata lui Iohannis, despre care nu stim ce gandeste. Este un mare 'daca'. Dar 'daca' va fi numita, o sa vedeti ce treaba face fata mea acolo! In nici trei luni o sa faca ordine, ca sunt probleme in DNA", a spus Dumitru Florea, pentru Adevarul.

Despre legaturile sale cu PSD Florea spune ca sunt de la inceputurile partidului, insa el nu a avut treaba "cu gastile".

Procurorul Adina Florea este propunerea minstrului Tudorel Toader, pentru functia de sef al DNA, a anuntat, joi, Ministerul Justitiei. Adina Florea vine de la Parchetul Curtii de Apel Constanta.

Adina Florea vine de la Parchetul Curtii de Apel Constanta. Inainte de aceasta functie, Adina Florea a ocupat si scaunul de prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, dar si pe cel de procuror general adjunct al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Adina Florea DNA, #Dumitru Florea Adina Florea , #DNA
Comentarii
S
Stan
rank 1
Saraca maica-sa, ar mai mult bun simt decat tac-su si fica-sa...